ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Μαγικό γκολ και υπέροχη ασίστ από τον Αργεντινό στη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι στο Κάνσας

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι σε αγώνα του MLS με την Σπόρτινγκ Κάνσας | 13 Απριλίου 2024
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι σε αγώνα του MLS με την Σπόρτινγκ Κάνσας | 13 Απριλίου 2024 @2024 NICK TRE. SMITH/AP IMAGES

Η Ίντερ Μαϊάμι πανηγύρισε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί της Σπόρτινγκ Κάνσας έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έλαμψε στην αναμέτρηση σκοράροντας με κεραυνό εκτός περιοχής και βγάζοντας πανέμορφη ασίστ.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι "καυτός" στο ξεκίνημα της σεζόν στο MLS και αυτό αποτυπώνεται με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο και στους αριθμούς, με τον 36χρονο Αργεντινό σούπερ σταρ να έχει να επιδείξει 5 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε πέντε εμφανίσεις του με την Ίντερ Μαϊάμι.

Μάλιστα, η τελευταία του παράσταση ήταν άκρως εντυπωσιακή, αφού στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Σπόρτινγκ Κάνσας για την 8η αγωνιστική, είχε γκολ και ασίστ, οδηγώντας την ομάδα του σε νίκη με 3-2 και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο 18ο λεπτό έβγαλε πανέξυπνη κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας, την οποία αξιοποίησε ο Γκόμεζ για να κάνει το 1-1 ενώ στο 51ο λεπτό έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του με μία ασύλληπτη βολίδα εκτός περιοχής που δεν άφησει το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το γκολ του Μέσι στο 51ο λεπτό

Η ασίστ του Pulga στο 18ο λεπτό

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ MLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ