ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Κυκλοφόρησε και ενθουσιάζει το τρέιλερ από το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του Αργεντινού σταρ

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ από το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του Λιονέλ Μέσι
Κυκλοφόρησε το τρέιλερ από το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του Λιονέλ Μέσι PRINT SCREEN

Κυκλοφόρησε και ενθουσιάζει το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ γύρω από την μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι, με τίτλο "Messi Meets America".

Ο Λιονέλ Μέσι πετάει "φωτιές" με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι από τότε που πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει την Ευρώπη και να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να αγωνιστεί στο MLS (μετράει 11 γκολ σε 12 συμμετοχές του), γεγονός που έχει κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να τον λατρεύουν ως ένα είδος επίγειου Θεού.

Λόγω της απήχησης που έχει ο "Pulga" στο κοινό, η Apple TV αποφάσισε να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για τον Αργεντινό σταρ σε μία σειρά έξι επεισοδίων. Πρόκειται για μία παραγωγή που ασχολείται με τη ζωή και τη ποδοσφαιρική καριέρα του Παγκοσμίου πρωταθλητή.

Όλοι ανυπομονούν για την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ, καθώς το τρέιλερ που κυκλοφόρησε είναι πολλά υποσχόμενο. Από τα επεισόδια δεν γινόταν να λείπει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος περιγράφει όλο το backstage της μεταγραφής του Αργεντινού στην Ίντερ Μαϊάμι.

Το ντοκιμαντέρ με την ονομασία "Messi Meets America" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα, προβάλλοντας τα τρία πρώτα επεισόδια στις 11 Οκτωβρίου.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ MLS VIRAL SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ