ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: "Καλεί" τον Μάρκος Ρόχο να τον ακολουθήσει στην Ίντερ Μαϊάμι

Marcos Rojo, right, and Lionel Messi jog during a training session of Argentina at the 2018 soccer World Cup in Bronnitsy, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Ο Λιονέλ Μέσι, αριστερά, μαζί με τον Μάρκος Ρόχο, δεξιά, σε προετοιμασία της εθνικής Αργεντινής @2023 AP IMAGES/RICARDO MAZALAN

Την παρέα των ισπανόφωνων επιδιώκει να μεγαλώσει η Ίντερ Μαϊάμι, με το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Λιονέλ Μέσι, να προσπαθεί να πείσει τον αρχηγό της Μπόκα Τζούνιορς, Μάρκος Ρόχο, να τον ακολουθήσει στο MLS.

Σε μεταγραφικούς ρυθμούς κινείται η Ίντερ Μαϊάμι, καθώς εν όψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν, κοιτάζει την ενίσχυσή της στην αμυντική γραμμή.

Οι διοικούντες του συλλόγου έχουν στρέψει την προσοχή τους στον αρχηγό της Μπόκα Τζούνιορς και άλλοτε παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκος Ρόχο, με τον Λιονέλ Μέσι να έχει επιστρατευτεί προκειμένου να πείσει τον Αργεντινό στόπερ.

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας με την ομάδα του Μπουένος Άιρες, ενώ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε συμμετείχε σε 16 ματς, σημειώνοντας, παράλληλα, και ένα γκολ.

Οι δυο τους έχουν συνυπάρξει στην εθνική Αργεντινής, με τον Μάρκος Ρόχο να έχει 61 εμφανίσεις με το εθνόσημο, με τελευταία τον Οκτώβριο του 2019 σε επίσημο φιλικό κόντρα στην εθνική Γερμανίας.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ MLS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ