VIRAL

Μέσι: Η απογοήτευση του οπαδού που έκανε 2.000 χλμ. για να δει τον Pulga στην Ίντερ Μαϊάμι

Ο οπαδός της Ίντερ Μαϊάμι που πήγε στο ματς με τη Φιλαδέλφεια για να δει τον Μέσι
Ο οπαδός της Ίντερ Μαϊάμι που πήγε στο ματς με τη Φιλαδέλφεια για να δει τον Μέσι PRINT SCREEN

Ένας φαν του Λιονέλ Μέσι δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του που δεν είδε τον Λιονέλ Μέσι στο ματς της Ίντερ Μαϊάμι με τη Φιλαδέλφεια Ουνιόν, μετά από ταξίδι περίπου 2.000 χλμ. που έκανε.

Οι οπαδοί της Ίντερ Μαϊάμι ανυπομονούν να δουν από κοντά τον Λιονέλ Μέσι, με την προσμονή τους σε κάθε παιχνίδι της ομάδας να είναι μεγαλύτερη.

Μάλιστα, ένας φαν του Αργεντινού σταρ ταξίδεψε περίπου 2.000 χλμ., ελπίζοντας στον αγώνα με τη Φιλαδέλφεια Ουνιόν να δει το ίνδαλμά του να παίζει.

Κάτι που φυσικά δεν συνέβη, με τον Μέσι να παίρνει μέρος στο φιλικό που διεξήχθη μεταξύ της Νιούελς Ολντ Μπόις και της εθνικής Αργεντινής στο αντίο του Μάξι Ροντρίγκες στη δράση.

Ο τηλεοπτικός φακός τον απαθανάτισε να κρατάει ένα πλακάτ που έγραφε: "Ταξίδεψα 1.200 μίλια. για να δω τον Μέσι" και απογοητευμένος που αυτό δεν συνέβη να το πετάει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Φιλαδέλφεια Ουνιόν αυξήθηκαν κατά 250-300%. Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, η ομάδα σχεδιάζει να παρουσιάσει τον Αργεντινό μαζί με τον Σέρχιο Μπουσκέτς στις 16 Ιουλίου.

TAGS VIRAL ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΗΠΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ