ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσι: "Η ανισότητα είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα"

Ο Μέσι με την φανέλα της Μπαρτσελόνα (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Μέσι με την φανέλα της Μπαρτσελόνα (AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο Λιονέλ Μέσι με δηλώσεις του στο περιοδικό Garganta Poderosa, τόνισε ότι η ανισότητα είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στις μέρες μας, ειδικά την περίοδο του κορονοϊού.

Ο Μέσι παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Garganta Poderosa παρουσιάζοντας τις απόψεις του για κοινωνικά ζητήματα. Αρχικά ξεκαθάρισε ότι η οπτική του στο ποδόσφαιρο έχει αλλάξει.

"Σήμερα είμαι λιγότερο εμμονικός με το γκολ και προσπαθώ να προσφέρω τα μέγιστα στο σύνολο" ανέφερε ο σταρ της Μπαρτσελόνα.

Στη συνέχεια μίλησε για την ανισότητα υποστηρίζοντας ότι είναι απαραίτητο να υπάρχει πρόσβαση σε νερό, ηλεκτρικό ρεύμα και φαγητό από τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, ειδικά την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού.

"Η ανισότητα είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα. Είναι σημαντικό, γι' αυτούς που βρίσκονται σε ανάγκη, να διατηρούνται όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες σε καταστάσεις, όπως αυτή της πανδημίας" υπογράμμισε ο Λιονέλ Μέσι.

Στη συνέχεια τόνισε πόσο χαρούμενος είναι να βλέπει τους συμπατριώτες του που βοηθούν στις δύσκολες εποχές: "Είμαι περήφανος που βλέπω πώς οι άνθρωποι συνεργάζονται στα μαγειρεία στην Αργεντινή, ακόμη και σε καιρούς τόσο περίπλοκους. Τα φετινά τρόπαια πρέπει να αφιερωθούν σε αυτούς τους ανθρώπους".

Ο Μέσι κατά την διάρκεια της πανδημίας μέσω του ιδρύματός του έχει βοηθήσει νοσοκομεία, αλλά και οργανισμούς που δίνουν την μάχη τους απέναντι στον κορονοϊό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ