ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Φιλικό Ίντερ Μαϊάμι - Νιούελς Ολντ Μπόις προς τιμήν του

Ο Μέσι πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στη Φιλαντέλφεια για το League Cup
Ο Μέσι πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στη Φιλαντέλφεια για το League Cup AP FOTO/CHRIS SZAGOLA

Φιλικό προς τιμήν του Λιονέλ Μέσι θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Ίντερ Μαϊάμι στις 15 Φεβρουαρίου του 2024, με τον αμερικανικό σύλλογο να υποδέχεται την ομάδα που ο Αργεντινός σταρ έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα, Νιούελς Ολντ Μπόις.

Επιστροφή στα παλιά για τον Λιονέλ Μέσι, καθώς στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Ίντερ Μαϊάμι εν όψει της νέας σεζόν στο MLS, ο αμερικανικός σύλλογος θα υποδεχθεί την πρώτη ομάδα του Πούλγκα, Νιούελς Ολντ Μπόις, στην οποία έχει αποκαλύψει κατά το παρελθόν ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του.

Μία επιστροφή που θα ολοκληρώσει ιδανικά τον κύκλο ενός από τους μεγαλύτερους παίκτες της ιστορίας του αθλήματος, αφού ο Μέσι θα γυρίσει στο σύλλογο από το Ροζάριο μετά από την ηλικία των 13, όταν και έφυγε για να ενταχθεί στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα.

Η φιλική αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο "DRV PNK Stadium" της Φλόριντα στις 15 Φεβρουαρίου του 2024, με τιμώμενο πρόσωπο να είναι, επίσης, ο προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι, Τάτα Μαρτίνο.

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει μεγαλουργήσει στη Νιούελς Ολντ Μπόις τόσο ως ποδοσφαιριστής, έχει τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του συλλόγου, όσο και ως τεχνικός.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ