ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Έξαλλος ο πατέρας του με τα δημοσιεύματα για παρεξήγηση του Pulga με τον Γκαλτιέ

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν 2022 AP PHOTO/AURELIEN MORISSARD

Ο Χόρχε Μέσι έγινε έξαλλος με δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι ο Λιονέλ έφυγε από την προπόνηση της Παρί λόγω παρεξήγησης με τον Κριστόφ Γκαλτιέ και δημοσίευσε ένα instagram story, αποκαθιστώντας την αλήθεια.

Νωρίτερα την Παρασκευή (17/3) έγινε γνωστό πως ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε από την προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν, επειδή αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Ωστόσο, υπήρξαν δημοσιεύματα που υποστήριξαν ότι ο Pulga δεν ολοκλήρωσε το σημερινό πρόγραμμα, καθώς είναι απογοητευμένος από τον Κριστόφ Γκαλτιέ.

Ο πατέρας κι εκπρόσωπος του Αργεντινού σταρ, Χόρχε Μέσι, θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια, δημοσιεύοντας ένα instagram story με ειδήσεις, τις οποίες χαρακτήρισε fake news.

"Κίνδυνος. Ψευδείς ειδήσεις. Μέχρι πότε θα λένε ψέματα; Πού είναι τα στοιχεία; Αχ είναι όλα ψεύτικα...Οκ! Όσες (ειδήσεις) και να βάλουν, μην πιστεύετε τίποτα. Δεν θα ανεχτούμε περισσότερες εφευρέσεις για να κερδίσουμε οπαδούς", έγραψε ο Χόρχε Μέσι που ήταν έξαλλος.

"Ο Λέο αποχωρεί από την προπόνηση λόγω προβλημάτων με τον Γκαλτιέ", "Η Παρί δεν είναι ανοιχτή να δεχτεί τους όρους του Μέσι για να υπογράψει νέο συμβόλαιο", "Ο Μέσι ζητά μισθό 600 εκατομμυρίων ευρώ από την Αλ Χιλάλ", ανέφεραν τα δημοσιεύματα που σχολίασε ο πατέρας του Μέσι.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ