COPA AMERICA

Μέσι: "Δεχτήκαμε ένα γκολ για σκ..."

Μέσι: "Δεχτήκαμε ένα γκολ για σκ..."

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την ισοπαλία με τη Βολιβία στην πρεμιέρα της Αργεντινής στο Κόπα Αμέρικα, τονίζοντας ότι η "αλμπισελέστε" χρειάζεται τώρα μόνο νίκες για να προχωρήσει στη διοργάνωση.

"Φεύγουμε λυπημένοι από το γήπεδο επειδή δεν πετύχαμε το στόχο μας, τώρα για να πάμε μπροστά στο Κόπα Αμέρικα επιβάλλεται να κάνουμε μόνο νίκες.

Η αλήθεια είναι ότι δοκιμάσαμε τα πάντα, όμως υπήρχαν πράγματα που δεν λειτούργησαν καλά, θα πρέπει να δούμε ποια είναι αυτά όμως τώρα οφείλουμε περισσότερο από ποτέ να νικήσουσε στα δύο υπόλοιπα ματς του ομίλου".

Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι, η ισοπαλία δεν ήταν αυτό που περιμέναμε", τ όνισε μετά το τέλος του αγώνα ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος παράλληλα χαρακτήρισε το γκολ με το προηγήθηκε η Βολιβία "τέρμα για τα σκ...".

Την ίδια ώρα ωσόσο, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός συνέστησε ψυχραιμία, γνωρίζοντας ότι η ομάδα του αναμένεται να αντιμετωπίσει πίεση από τον κόσμο προκειμένου να κατακτήσει το Κόπα Αμέρικα στο σπίτι της.

"Η Βολιβία έκλεισε καλά τους χώρους στην άμυνα, τώρα έχουμε ανάγκη από ηρεμία. Δεν πρέπει να τρελαινόμαστε...".

Όσον αφορά στα πεπραγμένα του Λιονέλ Μέσι, στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να φανεί όμως "εξαφανίστηκε" στο δεύτερο, με τον Σέρχιο Μπατίστα να μη δικαιώνεται για την τριπλέτα Μέσι-Τέβες-Λαβέτσι στην επίθεση και να βρίσκει το "σωτήρα" του στο πρόσωπο του Αγκουέρο, ο οποίος σκόραρε λίγο αφότου είχε μπει ως αλλαγή.

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ