ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Αδιανόητη προσφορά της Αλ Χιλάλ, δίνει 280 εκατ. ευρώ στον Pulga

Ο Λιονέλ Μέσι της Αργεντινής πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ολλανδία για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Λουσαΐλ Αϊκόνικ Στέιντιουμ", Λουσαΐλ | Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022
Ο Λιονέλ Μέσι της Αργεντινής πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ολλανδία για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Λουσαΐλ Αϊκόνικ Στέιντιουμ", Λουσαΐλ | Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 © 2022/RICARDO MAZALAN/AP IMAGES

Η αντίπαλο της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντ, Αλ Χιλάλ, θέλει τον Λιονέλ Μέσι στη Σαουδική Αραβία και σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας είναι διατεθειμένη να τον κάνει χρυσό, προσφέροντάς του 280 εκατ. ευρώ.

Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ έπεσε σαν "βόμβα" στον κόσμο του ποδοσφαίρου, με τον Πορτογάλο σταρ να λέει "ναι" σε μυθικό συμβόλαιο και να μετακομίζει στη Σαουδική Αραβία.

Μετά τον CR7, η Αλ Χιλάλ, αντίπαλος της Αλ Νασρ, έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Λιονέλ Μέσι. Προκειμένου μάλιστα, να τον πείσουν είναι έτοιμοι να του δώσουν "χρυσάφι".

Όπως αναφέρουν Μέσα από τη χώρα, τα οποία επικαλείται και η Mundo Deportivo, η Αλ Χιλάλ είναι αποφασισμένη να τον κάνει δικό της, γι' αυτό και προτίθεται να δώσει στον Pulga περίπου 280 εκατ. ευρώ ετησίως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα προκάλεσε χαμό στα social media μία φωτογραφία με φανέλα του Μέσι στη μπουτίκ της Αλ Χιλάλ

Θυμίζουμε πως ο Ρονάλντο υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει συνολικά γι' αυτά τα 2,5 χρόνια το ποσό των 500.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ. Τα χρήματα αυτά περιλαμβάνουν και τα εμπορικά έσοδα, αφού η αμιγώς αθλητική αμοιβή του ανέρχεται σε 70.000.000 ετησίως.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ