ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέσα ο Μπονγκ, έξω ο Χολέμπας

Μέσα ο Μπονγκ, έξω ο Χολέμπας
INTIME SPORTS

Δείγμα επικείμενης μεταγραφής η απουσία του Χοσέ Χολέμπας από την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Ατρόμητο ν, την Κυριακή το βράδυ (21.30, 25/8). Ο Γερμανός έμεινε εκτός χωρίς να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και τη θέση του στην 19άδα πήρε ο Γκαετάν Μπονγκ.

Η είδηση από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Μίτσελ είναι ο αποκλεισμός του Χοσέ Χολέμπας. Ο Γερμανός βρίσκεται σε συζητήσεις ώστε να αποχωρήσει με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό και δεν θα είναι στο Καραϊσκάκη για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Αντίθετα, ο Γκαετάν Μπονγκ βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή και θα πάρει φανέλα βασικού κόντρα στον Ατρόμητο, στο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμά του και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Καρλ Μετζανί, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση.

Πάντως, το απογευματινό πρόγραμμα είχε ένα απρόοπτο με τον Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στη μύτη, πάνω σε φάση στην προπόνηση. Συγκεκριμένα, υπέστη υπέστη ρωγμώδες κάταγμα ρινικού οστού, αλλά ο τραυματισμός αντιμετωπίστηκε. Ο Έλληνας στόπερ είναι καλά στην υγεία του και συμμετέχει κανονικά στην αποστολή.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή:Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Χοσέ Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μιγκέλ Τόρες, Αριέλ Ιμπαγάσα, Τομάς Ντε Βινσέντι, Ανδρέας Γιαννιώτης, Πάμπλο Κοντρέρας και Ρόι Κάρολ. Όπως, φυσικά, και ο Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος βρίσκεται από την Παρασκευή (23/8) στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Μπενφίκα.

Το βάρος στην τελευταία προπόνηση πριν από το ματς με τον Ατρόμητο έπεσε στην τακτική. Οι παίκτες δούλεψαν επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα τελειώματα, ενώ έκαναν και στημένες φάσεις, δουλεύοντας επιθετική και αμυντική λειτουργία. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα, στο οποίο οι παίκτες δούλεψαν ως σύνολο, χωρισμένοι σε δύο ομάδες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ