ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Μέσα ο Αμπντούν, έξω ο Τζεμπούρ

Μέσα ο Αμπντούν, έξω ο Τζεμπούρ
INTIME SPORTS

Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Αλγερίας για το Κόπα Άφρικα στην οποία είναι ο Τζαμέλ Αμπντούν και όχι ο Ραφίκ Τζεμπούρ

Σε μια αιφνιδιαστική απόφαση προχώρησε ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, όσον αφορά την αποστολή της Εθνικής Αλγερίας ενόψει του Κόπα Άφρικα.

Ο Βόσνιος προπονητής την Τρίτη (18/12) ανακοίνωσε την αποστολή της χώρας από την οποία έμεινε εκτός ο Ραφίκ Τζεμπούρ σε αντίθεση με τον Τζαμέλ Αμπντούν που είναι στην αποστολή.

Η κυρίαρχη άποψη στην Αλγερία ήταν πως ο Τζεμπούρ θα ήταν κανονικά στα πλάνα του Χαλίλχοτζ, ενώ ο Αμπντούν θα "κοβόταν" εξαιτίας του τραυματισμού του. Επίσης, αίσθηση προκάλεσε στους Αλγερινούς και η μη κλήση του Μαντίντ Μπούγκερα

Όσοι κλήθηκαν στην Εθνική Αλγερίας θα ξεκινήσουν προετοιμασία στις 2 Ιανουαρίου, με την διοργάνωση να ξεκινάει στις 19 του μήνα και να ολοκληρώνεται στις 10 Φλεβάρη. Οι "πράσινοι" βρίσκονται στο 4ο γκρουπ της διοργάνωσης μαζί με την Τυνησία, το Τόγκο και την Ακτή Ελεφαντοστού.

Η αποστολή της Αλγερίας θα πετάξει στις 3 Ιανουαρίου για τη Νότιο Αφρική, όπου εκτός από προπονήσεις θα δώσει και 2 φιλικά παιχνίδια προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα ενόψει του πρώτου παιχνιδιού στο Κόπα Άφρικα με αντίπαλο την Τυνησία στις 22/1 στο Ρέστενμπουργκ.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ