ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεντιλίμπαρ: “Θέλουμε να έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε στο Champions League και την επόμενη χρονιά”

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ στην Allwyn Arena για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League (17/05, 19:30).

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε εν όψει του εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League (17/05, 19:30).

Ο Βάσκος τεχνικός των ερυθρολεύκων έδωσε έμφαση στο τι χρειάζεται η ομάδα του προκειμένου να τερματίσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και να προκριθεί στο Champions League της νέας σεζόν.

Αναλυτικά:

Για το ματς με την ΑΕΚ: “Θέλουμε να παίξουμε καλά και ελπίζουμε να το κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι για να τερματίσουμε στην δεύτερη θέση, αφού στην πρώτη πια δεν μπορούμε να είμαστε. Θέλουμε να τα καταφέρουμε για να έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε στο Champions League την επόμενη χρονιά”.

Για το αν θα παρακολουθεί τι συμβαίνει στο άλλο ματς: “Όχι. Την τελευταία φορά δεν ήξερα καθόλου τι συμβαίνει στο άλλο παιχνίδι. Κάποιοι στον πάγκο γνώριζαν, αλλά δεν άκουσα καθόλου τι γινόταν και έμαθα το αποτέλεσμα μετά. Πρώτα από όλα πρέπει να κάνεις εσύ την δουλειά. Αυτή τη στιγμή εξαρτόμαστε από εμάς.  Αν κερδίσουμε δεν θα μας ενδιαφέρει καθόλου τι έγινε στο άλλο παιχνίδι”.

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να κερδίσει: “Στα παιχνίδια που παίξαμε φέτος με την ΑΕΚ ήρθαν όλα τα αποτελέσματα. Ένα χάσαμε, ένα κερδίσαμε και ένα ήρθαμε ισόπαλοι. Είναι αλήθεια πως στο τελευταίο που παίξαμε απέναντι τους στα πλέι-οφ δεν ήμασταν καλοί. Όχι όμως πως και η ΑΕΚ ήταν ιδιαίτερα καλύτερη από εμάς. Νομίζω πως θα δούμε ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι και αυτός που θα είναι πιο εύστοχος θα κερδίσει και τους τρεις βαθμούς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ