ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεντιλίμπαρ σε παίκτες: "Μπορούμε να παίξουμε το ίδιο καλά στην έδρα τους"

EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στους παίκτες του αμέσως μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε (3-2), δίνοντας το σύνθημα για τη ρεβάνς. Ο Γιουσέφ ελ Αραμπί ανύψωσε το ηθικό των συμπαικτών του.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα το απόγευμα της Πέμπτης. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 3-2 της Φενέρμπαχτσε στην πρώτη αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Conference League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην ομιλία στους ποδοσφαιριστές μετά το τέλος του παιχνιδιού, έδωσε το σύνθημα για τη ρεβάνς: "Συγχαρητήρια σε όλους. Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο και συνολικά ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μπορούσαμε να έχουμε πάρει πιο καθαρό σκορ μετά το 3-0, αλλά κάναμε λάθη που δεν έπρεπε. Και πάλι, όμως, νικήσαμε και δεν θέλω να σας βλέπω στενοχωρημένους.

Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με τρόπο θετικό. Νικήσαμε, έχουμε προβάδισμα και θα πάμε στο δεύτερο παιχνίδι να πάρουμε την πρόκριση. Μπορούμε να παίξουμε το ίδιο καλά και καλύτερα στην έδρα τους και να πανηγυρίσουμε εμείς στο τέλος".

Τον λόγο πήρε και ο Γιουσέφ ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός αρχηγός των ερυθρόλευκων ανύψωσε το ηθικό των παικτών του, καθώς οι Πειραιώτες έχασαν προβάδισμα τριών τερμάτων: "Τι πάθατε; Νικήσαμε και θα στενοχωρηθούμε; Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμη. Πριν λίγες εβδομάδες δεν μας υπολόγιζε κανείς και δείτε που είμαστε σήμερα.

Συνέλθετε, δεν χρειάζεται στενοχώρια. Θα πάμε να νικήσουμε και στην έδρα τους και θα περάσουμε εάν παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε σε καλό δρόμο, παίζουμε καλά και αυτό έχει σημασία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ