ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεντιλίμπαρ: "Μας έλειπε το έξυπνο παιχνίδι, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη"

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο Άρης - Ολυμπιακός
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο Άρης - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως έλειπε από τον Ολυμπιακό η ήρεμη σκέψη, ενώ δήλωσε πως η ομάδα του έχει ακόμη πιθανότητες στη μάχη του τίτλου.

Η ισοπαλία του Ολυμπιακού στο Βικελίδης απέναντι στον Άρη (1-1) για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League μειώνει αισθητά τις ελπίδες των ερυθρολεύκων για την κατάκτηση του τίτλου, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να δηλώνει πως ακόμη υπάρχουν πιθανότητες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ξεκινήσαμε με ένα καλό πρώτο μέρος. Νομίζω ότι μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, δημιουργώντας πάρα πολλές ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει πρώτοι, όμως ένα λάθος μάς στοίχισε και δεχθήκαμε πρώτοι το γκολ.

Μετά ξεκινήσαμε πολύ γρήγορα την αντεπίθεση και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, αλλά κυνηγήσαμε το αποτέλεσμα. Παίξαμε με πολλή θέληση, τα δώσαμε όλα, με πάρα πολλή ένταση.

Ωστόσο, μας έλειπε το έξυπνο παιχνίδι. Δεν κάναμε έξυπνες επιλογές, παίξαμε με ένταση, θέληση κι αγωνία για να κερδίσουμε, όμως μας έλειπε η ήρεμη σκέψη".

Για το αν οφείλεται στο ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλά παιχνίδια: "Όχι δεν μπορούμε να πούμε ότι συμβαίνει αυτό. Κάποιες φορές οι αλλαγές μάς ευνοούν στο να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε και κάποιες φορές όχι. Δεν οφείλεται σ' αυτό, δεν έχει κάποια σχέση. Σήμερα μπήκαμε στο ματς με σκοπό να το κερδίσουμε, κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, είχαμε τις ευκαιρίες μας, μας κόστισε το λάθος και στη συνέχεια προσπαθήσαμε να κερδίσουμε. Δεν τα καταφέραμε, κάναμε μία δυνατή προσπάθεια. Ιδιαίτερα προς το τέλος του παιχνιδιού προσπαθήσαμε πάρα πολύ και τα δώσαμε όλα για να νικήσουμε".

Για το τι σημαίνει αυτή η ισοπαλία για τον Ολυμπιακό: "Κερδίσαμε έναν βαθμό κι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα για το πρωτάθλημα. Ακόμη υπάρχουν πιθανότητες. Θα τις διεκδικήσουμε όλες. Έχουμε να παίξουμε ακόμη πολλά παιχνίδια. Ξέραμε πως είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα. Από εδώ και πέρα, πρέπει να κερδίσουμε όλα μας τα παιχνίδια".

Δείτε την Game Night:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ