ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεντιλίμπαρ: "Είναι καλό αποτέλεσμα, γιατί πήραμε μία νίκη που χθες δεν την είχαμε σίγουρη"

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του Ολυμπιακού στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του Ολυμπιακού στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε με 3-2 τόνισε πως το αποτέλεσμα είναι καλό, παρά την επιστροφή της τουρκικής ομάδας.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-2 της Φενέρμπαχτσε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Conference League. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως το αποτέλεσμα είναι καλό, ενώ υπογράμμισε πως το πέναλτι επηρέασε την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς: "Καταφέραμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι δύσκολο, είναι καλό αποτέλεσμα, γιατί πήραμε μία νίκη που χθες δεν την είχαμε σίγουρη. Όμως αν σκεφτείς πως ήμασταν 3-0 σε μία στιγμή του αγώνα, εκείνη την στιγμή νομίζαμε πως πραγματικά είχαμε προκριθεί. Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε στο δεύτερο παιχνίδι".

Για το τι συνέβη και είδαμε δύο πρόσωπα: "Το πέναλτι επηρέασε την εξέλιξη, ήμασταν πολύ καλοί μέχρι εκείνη την στιγμή. Είχαμε πίεση, ολοκληρωτικό έλεγχο,. δημιουργούσαμε μόνο κίνδυνο, ενώ ο αντίπαλος δεν το έκανε. Από το πέναλτι και μετά, ο αντίπαλος μπήκε στο παιχνίδι και άρχισε να πιέζει και πέτυχε το δεύτερο γκολ. Η στιγμή του πέναλτι ήταν κομβική".

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: "Τις ίδιες πιθανότητες και πριν από το παιχνίδι, έχουμε ένα μικρό προβάδισμα. Θα πάμε στο παιχνίδι να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο, που κάναμε και κόντρα σε Φερεντσβάρος και Μακάμπι εκτός έδρας.Το γεγονός ότι παίζουμε εκτός έδρας δεν επηρεάζει το παιχνίδι μας. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Οι αντίπαλοι πρέπει να βάλουν ένα γκολ παραπάνω από εμάς, άρα έχουμε ένα μικρό προβάδισμα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ