ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μεντί: Ξεκίνησε η δίκη που κατηγορείται για οκτώ βιασμούς

Ο Μπέντζαμιν Μεντί
Ο Μπέντζαμιν Μεντί © JON SUPER / AP PIMAGES

Άρχισε την Τετάρτη (10/8) η δίκη του παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι, Μπέντζαμιν Μεντί, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για οκτώ βιασμούς, μία απόπειρα βιασμού και μία σεξουαλική επίθεση.

Κατηγορούμενος για οκτώ βιασμούς, μία απόπειρα βιασμού και μία σεξουαλική επίθεση βρίσκεται ο Μπέντζαμιν Μεντί, ο οποίος εμφανίστηκε την Τετάρτη στο δικαστήριο του Chester Crown, στα βορειοδυτικά της Αγγλίας, όπου κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Ο 28χρονος Γάλλος αμυντικός κατηγορείται από επτά γυναίκες, ωστόσο αρνείται και τις 10 κατηγορίες εις βάρος του, οι οποίες αφορούν γεγονότα που φέρεται ότι έλαβαν χώρα μεταξύ του Οκτωβρίου 2018 και του Αυγούστου 2021 στο σπίτι του στο Prestbury, Cheshire.

Ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι αρνείται τις δέκα κατηγορίες που σχετίζονται με γεγονότα που φέρεται να έλαβαν χώρα μεταξύ Οκτωβρίου 2018 και Αυγούστου 2021 στο σπίτι του.

Αρχικά, η δίκη του είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου, αλλά πήρε αναβολή για δύο εβδομάδες και αναμένεται να διαρκέσει δεκαπέντε εβδομάδες, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Στις 26 Αυγούστου 2021 η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε πως ο Μεντί παύεται από κάθε δραστηριότητα του Συλλόγου.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ