ΡΟΜΑ

Μέντες: "Ο Μουρίνιο ήθελε να συνεχίσει, αγαπάει την Ρόμα"

Μέντες: "Ο Μουρίνιο ήθελε να συνεχίσει, αγαπάει την Ρόμα"
Ο πρώην εκπρόσωπος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες @2015 AP IMAGES/JOEL RYAN

Ο Ζόρζε Μέντες πήρε θέση μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στην Ρόμα στη θέση του προπονητή, με τον διάσημο ατζέντη να υποστηρίζει πως ο Ζοζέ Μουρίνιο ήθελε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους τζαλορόσι.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατέκτησε το Conference League στην πρώτη του σεζόν με την Ρόμα και οδήγησε την ομάδα της αιώνιας πόλης στον τελικό του Europa στην δεύτερη, όμως απέτυχε να ολοκληρώσει την τρίτη του σεζόν, με τη διοίκηση της ομάδας να παίρνει την απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών και να δίνει τα ηνία στον Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Κίνηση που πίκρανε τον Special One αν κρίνει κάποιος από τις δηλώσεις του Ζόρζε Μέντες, με τον Πορτογάλο ατζέντη του να υποστηρίζει πως ήθελε να παραμείνει στο "Ολίμπικο" αλλά δεν είχε τη στήριξη της διοίκησης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Δεν υπήρχε κάποια διαπραγμάτευση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Ζοζέ έχει καθαρή τη συνείδησή του. Ήθελε να συνεχίσει, αγαπάει τους τζαλορόσι", είπε ο Μέντες, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως πρότεινε στον Μουρίνιο τόσο στην Μπαρτσελόνα όσο και στην Νάπολι.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία, τα χρήματα που θα πάρει ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι για να κάτσει στον πάγκο των Ρωμαίων μέχρι το φινάλε της σεζόν θα είναι 350.000 ευρώ.

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ