ΠΑΟΚ

Μένουν μόνο οι υπογραφές με Τζαβέλλα

Georgios Tzavellas ( Monaco )
Georgios Tzavellas ( Monaco ) INTIME SPORTS

Ο διεθνής μπακ συμφώνησε σε όλα με τον ΠΑΟΚ και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις. Ποιες θα είναι οι απολαβές του. Το Sport24 έχει το ρεπορτάζ.

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιώργου Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ. Ο 25χρονος διεθνής μπακ συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, αφού πρώτα διευθέτησε την αποζημίωσή του από τη Μονακό.

Μάλιστα, πέρασε και από ιατρικές εξετάσεις και αύριο θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα υποβληθεί και σε εργομετρικό έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24, οι ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή θα κυμαίνονται περίπου στις 300.000 ευρώ (το ακριβές ποσό επρόκειτο να καθοριστεί σε συνάρτηση και με το ύψος της αποζημίωσης που θα πάρει από τη Μονακό), ενώ η διάρκεια της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ θα είναι τριετής (υπάρχουν μικρές πιθανότητες το συμβόλαιο να είναι δύο χρόνων).

Αξίζει να σημειωθεί πώς, παρότι ο ΠΑΟΚ διαψεύδει τα σχετικά σενάρια, έγινε προσπάθεια να βρεθεί ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του ο Νίκος Σπυρόπουλος, χωρίς όμως αυτό να είναι εφικτό τώρα, οπότε συνεχίζει κανονικά στην ομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ