ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μένει στη Μπαρτσελόνα ο Βαλντές

Μένει στη Μπαρτσελόνα ο Βαλντές

Ο Βίκτορ Βαλντές ανακοίνωσε πως θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα, τονίζοντας όμως ότι θα κλείσει ο κύκλος του στους "μπλαουγκράνα" το καλοκαίρι του 2014.

"Ο σύλλογος μου έδωσε τα πάντα, με βοήθησε να γίνω επαγγελματίας. Εγώ και η οικογένειά μου χρωστάμε τα πάντα στη Μπαρτσελόνα", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής (31/5) ο Ισπανός κίπερ, και συνέχισε:

"Νομίζω πως ο ποδοσφαιρικός κύκλος μου σε αυτή την ομάδα ολοκληρώνεται με τη λήξη του υπάρχοντος συμβολαίου, οπότε ενημέρωσα τη διοίκηση για τις προθέσεις μου όταν με κάλεσε τον Ιανουάριο για να ανανεώσει το συμβόλαιό μου.

Η απόφασή μου δεν έχει να κάνει με χρήματα. Η πίεση στον γκολκίπερ είναι τεράστια σε αυτό το σύλλογο και είμαι ψυχολογικά εξουθενωμένος.

Μένει στη Μπαρτσελόνα ο Βαλντές

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με υποστήριξαν όχι μόνο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και αυτούς τους δύσκολους μήνες για μένα. Έμεινα σιωπηλός για το καλό της ομάδας.

Το καλοκαίρι του 2014 είναι στο χέρι της διοίκησης να αποφασίσει τι είναι το καλύτερο για την εστία της ομάδας. Νομίζω πάντως ότι έχει αρκετό χρόνο για να βρει έναν καλό αντικαταστάτη μου.

Εγώ από την πλευρά μου θα υπερασπίζομαι αυτή τη φανέλα μέχρι την τελευταία ημέρα, κάτι που κάνω από την πρώτη ημέρα που ήρθα εδώ".

Μένει στη Μπαρτσελόνα ο Βαλντές

Να σημειωθεί πως τη συνέντευξη Τύπου του Βίκτορ Βαλντές παρακολούθησαν από κοντά και τρεις συμπαίκτες του, οι Πουγιόλ, Τσάβι και Ινιέστα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ