ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μέλο: "Είχα ρίξει κουτουλιά στον Κιελίνι, γι' αυτό έχει πρόβλημα"

Juventus' Giorgio Chiellini, left, celebrates with teammate Felipe Melo after scoring second goal during an Europa League, Group A, first-leg soccer match between Juventus and Lech Poznan , at the Turin stadium, Italy, Thursday, Sept. 16 2010. (AP Photo/Massimo Pinca)
Juventus' Giorgio Chiellini, left, celebrates with teammate Felipe Melo after scoring second goal during an Europa League, Group A, first-leg soccer match between Juventus and Lech Poznan , at the Turin stadium, Italy, Thursday, Sept. 16 2010. (AP Photo/Massimo Pinca) ASSOCIATED PRESS

Ο Φελίπε Μέλο πέρασε εκ νέου στην αντεπίθεση αναφορικά με την κόντρα του με τον Τζόρτζιο Κιελίνι, φέρνοντας στο προσκήνιο την κουτουλιά που είχε ρίξει στον Ιταλό σε αγώνα κόντρα στη Σιένα.

Η κόντρα του Κιελίνι με τον Μπαλοτέλι μπορεί να σταμάτησε, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με την περίπτωση του πρώτου και του Φελίπε Μέλ. Ο Βραζιλιάνος πέρασε εκ νέου στην αντεπίθεση, λίγες μέρες μετά το "κράξιμο" του Κιελίνι προς τον Βραζιλιάνο, τον οποίο χαρακτήρισε από τους χειρότερους συμπαίκτες που είχε ποτέ.

Ο Μέλο, λοιπόν, ανέφερε στον Σεμπαστιέν Φρέι, σε instagram live: "Έχει πρόβλημα μαζί μου, γιατί του είχα ρίξει κουτουλιά όταν παίζαμε κόντρα στη Σιένα. Δεν του έχω μιλήσει απο τότε, γι΄ αυτό το έγραψε αυτό στο βιβλίο του για εμένα. Ό,τι είχα να πω, το είπα. Έγιναν χιλιάδες πράγματα στη Γιουβέντους, πιο σημαντικά από αυτό. Ο Κιελίνι ποτέ δεν μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά δεν πειράζει. Έκανε ό,τι έκανε για να πουλήσει το βιβίο του. Θα μπορούσε να ακολουθήσει το παράδειγμα του μεγάλου Χαβιέρ Ζανέτι της Ίντερ, ο οποίος δεν ανέφερε καν τη Γιουβέντους στο βιβλίο του. Εκτός από όλα αυτά, δεν ήταν το timing να βγάλεις ένα βιβλίο, όταν ο κόσμος πεθαίνει".

Σημειώνεται, βέβαια, πως τα έσοδα από την αυτοβιογραφία του Κιελίνι θα δοθούν για καλό σκοπό, για να αντιμετωπιστεί η πανδημία του κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ταρντέλι: "Δημιουργεί μίσος ο Κιελίνι"
Ειρήνη για Κιελίνι - Μπαλοτέλι χάρη σε τηλεοπτική εκπομπή
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ