ΑΕΚ

Μελισσανίδης: "Το γήπεδο θα γίνει"

Μελισσανίδης: "Το γήπεδο θα γίνει"
INTIME SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, επανέλαβε για ακόμη μια φορά πως το πλάνο για την "Αγιά Σοφιά" βαδίζει σταθερά, προσεκτικά και μελετημένα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην παρουσίαση του βιβλίου για τα 90χρόνια της ΑΕΚ και μετά το τέλος της εκδήλωσης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και επανέλαβε για ακόμη μια φορά την πεποίθηση του ότι το γήπεδο θα γίνει ενώ αναφέρθηκε και σε αυτό καθ' αυτό το βιβλίο.

«Ό,τι έχουμε πει θα γίνει, βαδίζουμε σταθερά, προσεκτικά και μελετημένα. Ένα είναι σίγουρο: Το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια θα γίνει».

Και πρόσθεσε για το βιβλίο: «Ένα πραγματικά καταπληκτικό βιβλίο, για όλα τα αθλήματα, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά για το μπάσκετ, για όλα τα αθλήματα. Ήταν μια πάρα πολύ καλή δουλειά, να είμαστε όλοι γεροί και στα 100 χρόνια να κάνουμε κάτι ακόμα καλύτερο».

Η ΑΕΚ παρουσίασε το πολυτελές βιβλίο 704 σελίδων για τα 90 χρόνια ζωής της, που συμπλήρωσε στις 13 Απριλίου 2014, με συμμετοχή άνω των 30 δημοσιογράφων στη συγγραφή του, οι οποίοι κάλυψαν το ρεπορτάζ της στη διάρκεια των ετών.

«Η ΑΕΚ θα είναι ΑΕΚ σε οποία κατηγορία και αν αγωνίζεται. Θα μας κάνει περήφανους θα μας ομορφαίνει τη ζωή και στα εύκολα και στα δύσκολα» είναι το μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη στο βιβλίο, των εκδόσεων Λιβάνη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ