ΑΕΚ

Μελισσανίδης: "Θα κάνουμε 4-5 μεταγραφές, είμαστε έτοιμοι για διάκριση στην Ευρώπη"

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους τόνισε πως θα κάνει ό,τι τού ζητήσει ο Ματίας Αλμέιδα και μίλησε για 4-5 μεταγραφές.

Συνάντηση με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ ΑΕΚ είχε ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης. Αρχικά εξέφρασε τη χαρά του για την έκβαση της χρονιάς και προανήγγειλε τα νέα σχέδια της ομάδας.

"Είμαστε όλοι χαρούμενοι που μετά από τόσα χρόνια αυτή η ομάδα έχει πρωτάθλημα και το Κύπελλο δικό μας. Σήμερα θέλω να σας πω τα νέα πλάνα μας που σκεφτόμαστε να κάνουμε άμεσα μετά το γήπεδο μας" δήλωσε.

Στη συνέχεια υπογράμμισε πως ό,τι ζητήσει ο Ματίας Αλμέιδα, εκείνος θα το ικανοποιήσει, αναφέρθηκε σε 4-5 μεταγραφές που θα γίνουν και δήλωσε πως η ΑΕΚ είναι έτοιμη να διακριθεί στην Ευρώπη.

Μετά ότι θέλετε να ρωτήσετε σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο έχω πει πολλές φορές, θα το πω και σήμερα. Ό,τι ζητήσει ο προπονητής θα το κάνω, 4-5 μεταγραφές, είμαστε έτοιμοι, πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να διακριθεί και στην Ευρώπη" ανέφερε.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ