ΑΕΚ

Μελισσανίδης σε παίκτες: "Τέλος τα συγχωροχάρτια"

Μελισσανίδης σε παίκτες: "Τέλος τα συγχωροχάρτια"
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κλείστηκε μόνο με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στα αποδυτήρια και τους είπε πολλά και διάφορα, στηρίζοντας τον Μάσιμο Καρέρα, όπως περίπου δύο χρόνια πριν είχε κάνει με τον Ουζουνίδη. Χωρίς κάποια θεαματικό αποτέλεσμα...

Πολλές ατάκες από αυτές που ο Δημήτρης Μελισσανίδης εκστόμισε στα αποδυτήρια, στα οποία κλείστηκε με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δίχως να επιτρέψει σε άλλο μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος να είναι μπροστά, δεν γράφονται! Κάποιες επί προσωπικού, κάποιες άλλες για όλους, ιδιαίτερα αιχμηρές και με διάθεση να αντιληφθούν άπαντες ότι δεν θα τους χαριστεί, έχοντας πάρει σαφώς το μέρος του Μάσιμο Καρέρα, τον οποίο και υπερασπίστηκε:

"Λοιπόν, το λέω για πρώτη και τελευταία φορά! Όποιος δεν έχει αντιληφθεί που βρίσκεται θα φύγει. Προπονητής σας είναι ο Καρέρα. Αυτός είναι και τέλος! Δεν έχω κανένα θέμα να φτιάξω την ομάδα από την αρχή για να την κάνω και πάλι ομάδα. Τα συγχωροχάρτια σε σας ειδικά τελείωσαν" είπε αρχικά και συνέχισε τον εξάψαλμο προσθέτοντας:

"Μάλλον δεν έχετε καταλάβει που έχετε έρθει και σε ποια ομάδα ανήκετε. Δεν ξέρετε ποια φανέλα φοράτε. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι από εσάς δεν μπορείτε να τη σηκώστε! Εμφανίστηκε ένας Παναθηναϊκός που είναι διαλυμένος με παιδάκια στην ενδεκάδα και σας έκανε πλάκα! Έχετε κανένα παράπονο; Σας έχει λείψει τίποτα; Στην ΑΕΚ είστε ρε! Το καταλαβαίνετε; Την επόμενη φορά που θα έρθω, πολλοί από εσάς θα βλέπουν τα αποδυτήρια για τελευταία φορά".

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ουδείς εκ των παικτών αντέδρασε ή ζήτησε το λόγο για να εκφέρει κάποια άποψη. Πάντως τέτοιες στιγμές τα αποδυτήρια έχουν ζήσει πολλάκις κατά το παρελθόν, με πολύ... ίδια και χαρακτηριστική κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ