ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οπαδοί στα Σπάτα, τα είπαν με παίκτες

Οι απογητευμένοι παίκτες της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό
Οι απογητευμένοι παίκτες της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI

Περίπου 30 οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα και τα είπαν με τους παίκτες μετά τις κακές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων. "Είστε απαράδεκτοι και δεν προσπαθείτε" τους είπαν μεταξύ άλλων.

Εκτός από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, στα Σπάτα βρέθηκαν και περίπου 30 οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι μίλησαν στους ποδοσφαιριστές με αφορμή τις κακές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων.

"Δεν σέβεστε τη φανέλα, εμείς με αυτή γεννιόμαστε και με αυτή θάβουμε τους νεκρούς μας. Δεν ιδρυθήκαμε για να είμαστε το αντίπαλο δέος του Εθνικού στον Πειραιά. Φροντίστε να συνέλθετε για να μη μας βλέπετε συχνά εδώ. Είστε απαράδεκτοι και δεν προσπαθείτε, αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Όλα μπορούμε να τα καταλάβουμε, αλλά όχι να είστε τόσο αδιάφοροι" τους είπαν μεταξύ άλλων.

Μόλις ολοκληρώθηκε η κουβέντα οπαδών - παικτών, πλησίασε ο Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος είπε στους ποδοσφαιριστές του: «Αυτή η αντίδραση προέρχεται από την αγάπη του οπαδού για την ομάδα. Τα έχω ζήσει και εγώ ως ποδοσφαιριστής και συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του κόσμου. Το θέμα είναι εμείς να δείξουμε και πάλι το πνεύμα της ομαδικότητας, να είμαστε ένα και να τους κερδίσουμε και πάλι».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (8/12) στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης στα Σπάτα για να περάσει τα δικά του μηνύματα στους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, μίλησε με αρκετά σκληρή γλώσσα προς τους παίκτες τη Δευτέρα (7/12), υπενθυμίζοντας τους ότι τους είχε πει μετά τον αποκλεισμό από την Μπράγκα να βγάλουν αντίδραση, αντ' αυτού έφαγαν και μία τρίτη σφαλιάρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ