ΑΕΚ

Μελισσανίδης: "Πιστεύω πως το καλοκαίρι θα είναι έτοιμο το γήπεδό μας"

Ο Πατούλης παρουσία του Μελισσανίδη υπογράφει δύο συμβάσεις για την OPAP Arena
Ο Πατούλης παρουσία του Μελισσανίδη υπογράφει δύο συμβάσεις για την OPAP Arena ΙΝΤΙΜΕ

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, υπέγραψε την τελική σύμβαση για τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό της OPAP Arena, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να εκφράζει την πίστη του πως το καλοκαίρι το γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι έτοιμο.

Μέρα με τη μέρα προχωράει το έργο της OPAP Arena. Την Πέμπτη (20/1) παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, υπέγραψε δύο συμβάσεις για την προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ανέφερε: "Με την υπογραφή των δύο συμβάσεων σήμερα με τους εκπροσώπους των αναδόχων που είναι ο ΟΤΕ και η NEUROSOFT, πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα είναι έτοιμο το γήπεδό μας".

Το δελτίο Τύπου της Περιφέρειας:

"Υπεγράφησαν από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, παρουσία του Διοικητικού Ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ Δ. Μελισσανίδη, οι δύο συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 14,274 εκατ. ευρώ για την προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού απαραίτητου για τη λειτουργία του γηπέδου της ΑΕΚ «Αγιά Σοφιά - ΟΠΑΠ Arena»

Γ. Πατούλης: «Με τη σημερινή υπογραφή των συμβάσεων μπαίνει στην τελική ευθεία η υλοποίηση της προμήθειας και τοποθέτησης του αναγκαίου εξοπλισμού ολοκλήρωσης και λειτουργίας του γηπέδου της ΑΕΚ»

Υπεγράφησαν από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, παρουσία του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ Δ. Μελισσανίδη, οι συμβάσεις με τους αναδόχους, που αναλαμβάνουν να προχωρήσουν στην προμήθεια και εγκατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού για τη λειτουργία του γηπέδου της ΑΕΚ «Αγιά Σοφιά-ΟΠΑΠ Arena».

Ο συνολικός προϋπολογισμός για την προμήθεια του Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, που είναι απαραίτητος για τη λειτουργία του γηπέδου, ανέρχεται στα 14.274.193,50 ευρώ. Στην υπογραφή παρέστη και Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών έργων της Περιφέρειας Αλ. Καλογερόπουλος.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της υπογραφής των συμβάσεων επισήμανε ότι, η Περιφέρεια Αττικής με σταθερά βήματα και στο πλαίσιο των δεσμεύσεων της προχώρησε σήμερα στην υπογραφή των δύο συμβάσεων με τους αναδόχους οι οποίοι αναλαμβάνουν την ευθύνη, εντός συγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων να προχωρήσουν με γοργούς ρυθμούς στην προμήθεια και εγκατάσταση του αναγκαίου εξοπλισμού, που θα επιτρέψει την ολοκλήρωση και λειτουργία του γηπέδου της ΑΕΚ, «Αγιά Σοφιά-ΟΠΑΠ Arena».

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σήμερα, υπογράφοντας και με τους αναδόχους που έχουν αναλάβει τις διαδικασίες για τις προμήθειες του γηπέδου, ολοκληρώνουμε όλα τα απαραίτητα βήματα προκειμένου το σπίτι των φιλάθλων της ΑΕΚ να ολοκληρωθεί μέσα στη χρονιά αυτή. Πρόκειται για ένα έργο εμβληματικό, η ολοκλήρωση του οποίου θα κοσμεί την Αττική. Θέλω να ευχαριστήσω τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής και όσους συνέβαλαν ώστε χωρίς καθυστερήσεις να ξεπεραστούν δυσκολίες και εμπόδια» τόνισε ο Γ. Πατούλης.

Από την πλευρά του ο Δ. Μελισσανίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υπογραφή των δύο συμβάσεων και τόνισε ότι: «Με την υπογραφή των δύο συμβάσεων σήμερα με τους εκπροσώπους των αναδόχων που είναι ο ΟΤΕ και η NEUROSOFT, πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα είναι έτοιμο το γήπεδό μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη κ. Πατούλη για την προσπάθεια και πιστεύω ότι σήμερα είναι η τελευταία μέρα που επισκεπτόμαστε την Περιφέρεια Αττικής. Τον κύριο Πατούλη θα τον ξαναδούμε στα εγκαίνια του γηπέδου. Ευχαριστώ πολύ».

Τα έργα που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρειας Αττικής και ο εξοπλισμός

Η Περιφέρεια Αττικής έχει χρηματοδοτήσει τμήμα της «Κατασκευής του Γηπέδου της ΑΕΚ» με συνολικό προϋπολογισμό 20.000.000 ευρώ, ενώ με τις δύο συμβάσεις που υπεγράφησαν σήμερα εξασφαλίζεται η προμήθεια Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού απαραίτητου για τη λειτουργία του γηπέδου.

Μεταξύ άλλων οι προμήθειες αφορούν:

-Εγκαταστάσεις Συστημάτων Δικτύωσης, Πληροφορικής και Ασφαλείας, -Εγκαταστάσεις Ήχου, Εικόνας, Οπτικοακουστικών και Τηλεοπτικής Μετάδοσης, -Μηχανήματα συντήρησης χλοοτάπητα -Τοπικά μέσα κατάσβεσης. -Εγκαταστάσεις φωτισμού Κίνησης Αυτοματισμού

-Μηχανήματα θέρμανσης ψύξης – κλιματισμού -Ηλεκτρικούς Πίνακες διανομής -Αρχιτεκτονικό εξοπλισμό".

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE INTERWETTEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ