ΑΕΚ

Μελισσανίδης: "Γήπεδο για όλους"

Μελισσανίδης: "Γήπεδο για όλους"
Μελισσανίδης INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε για την κίνηση να γίνεται μέτοχος του γηπέδου όποιος πάρει διαρκείας και τις ακριβές τιμές των εισιτηρίων

"Το θεωρώ πολύ μεγάλο νούμερο. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος και για αυτό τρέχουμε όλοι. Το είπα και στη συνέντευξη Τύπου. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τα δύο χρόνια της πώλησης εισιτηρίων διαρκείας θα είναι μικρό ως προς το κόστος του γηπέδου.

Η ουσία όμως είναι μία. Θέλω ο κόσμος να μπει στο νόημα ότι το γήπεδο το χτίζουμε όλοι μαζί", είπε αρχικά στο goal news ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ και συνέχισε:

" Και θα είναι κάτι εντελώς πρωτοποριακό η εταιρεία κατασκευής του γηπέδου να έχει 5 ή 10 ή 20.000 μετόχους. Αυτό θα είναι το μεγάλο μήνυμα μαζί με το γήπεδό μας".

Για την κίνηση να αποκτά ο κόσμος μετοχές του γηπέδου με κάθε διαρκείας, τόνισε: "Είναι κάτι το εντελώς συμβολικό. Δεν έχει σημασία αν θα έχει κάποιος μία, δύο, τρεις ή δέκα μετοχές. Σημασία έχει για μένα ακόμα και ο πιο φτωχός φίλαθλος της ΑΕΚ να ξέρει ότι μετείχε ενεργά στη διαδικασία κατασκευής αυτού του γηπέδου.

Οτι το γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι και δικό του. Οτι το έχτισε και αυτός. Αυτή η διαδικασία της συμμετοχής είναι το μεγαλύτερο μήνυμα και το μεγαλύτερο κέρδος για την ΑΕΚ".

Κλείνοντας για τα παράπονα του κόσμου για τις τιμές στα διαρκείας, είπε: "Αν δεν πάρεις ρίσκα σε αυτή τη ζωή, δεν κάνεις τίποτα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ