ΑΕΛ

"Μειώθηκαν οι πιθανότητες"

"Μειώθηκαν οι πιθανότητες"
Κωστένογλου INTIME SPORTS

Άδικο θεωρεί το αποτέλεσμα ο Νίκος Κωστένογλου ο οποίος θεωρεί ότι η υπόθεση παραμονή έχει δυσκολέψει πάρα πολύ μετά τη νέα εντός έδρας απώλεια.

Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΛ ισόφαρισε στο 93', ο Νίκος Κωστένογλου πιστεύει ότι η ομάδα του δικαιούταν τους τρεις βαθμούς: « Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Προηγηθήκαμε και ενώ είχαμε την δυνατότητα να βάλουμε δεύτερο και τρίτο γκολ δεν το πετύχαμε. Ο αντίπαλος πέτυχε ένα γκολ 20 μέτρα έξω από την εστία μας και μας ισοφάρισε.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τις δυνατότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί είχαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Χάσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς σε ένα παιχνίδι που δικαιούμασταν να κερδίσουμε. Οι νίκες θα μας δώσουνε την κατηγορία και αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά. Όσο όμως υπάρχουνε μαθηματικές ελπίδες θα τις διεκδικήσουμε».

Για τον τραυματισμό του Αμπουμπακάρι σημείωσε: « Θα γνωρίζουμε αύριο τι έχει. Πιστεύω ότι ο τραυματισμός του ήταν καθοριστικό σημείο του αγώνα».

Για την αλλαγή ώρα έναρξης του παιχνιδιού τόνισε: « Εμείς το αίτημα του Άρη για αλλαγή της ώρας το κάναμε αμέσως δεκτό όμως δεν είδα να τηρείται το fair play».

Για την μάχη της παραμονής: « Οι πιθανότητες έχουνε μειωθεί. Τα πράγματα έχουνε δυσκολέψει αλλά θα προχωρήσουμε».

Για τις αποδοκιμασίες σε βάρος ενός βοηθού του είπε: « Δεν το είδα το περιστατικό. Ο κόσμος όμως έχει δίκιο να είναι πικραμένος και για αυτόν τον κόσμο θα πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους».

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ