ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μειώνονται τα προβλήματα για Φερέιρα

Μειώνονται τα προβλήματα για Φερέιρα
INTIME SPORTS

Οι Πετρόπουλος, Ρούντολφ και Ιωαννίδης έδωσαν το παρών στη προπόνηση της Παρασκευής και είναι στη διάθεση του Φερέιρα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ευχάριστα ήταν τα νέα από το ιατρικό δελτίο της Παρασκευής για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τα προβλήματα του να μειώνονται στο ελάχιστο πλην του μονίμως τραυματία Λέτο.

Συγκεκριμένα στη προπόνηση της Παρασκευής ο μόνος που δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης ήταν ο Σεϊταρίδης ο οποίος θα μείνει εκτός του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Σε αντίθεση οι Πετρόπουλος, Ρούντολφ και Ιωαννίδης γυμνάστηκαν κανονικά και τέθηκαν στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για την αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Ο μόνος που γυμνάστηκε μόνος του ήταν ο Σεϊταρίδης ο οποίος αναμένεται να είναι εκτός ομάδας και να χάσει το ματς της Κυριακής.

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες, ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων και δίτερμα σε μικρό χώρο. Ατομικά προπονήθηκε ο Σεϊταρίδης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ