ΠΑΟΚ

Μειωμένες αποδοχές σε Κοντρέρας

Μειωμένες αποδοχές σε Κοντρέρας
Κοντρέρας INTIME SPORTS

Ποιες είναι οι σκέψεις της διοίκησης για το μέλλον του Κοντρέρας, τις οποίες μετέφερε στον Χιλιανό ο Παντελής Κωνσταντινίδης σε αλλεπάλληλα τετ-α-τετ που είχαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η πρόθεση της ΠΑΕ να ρίξει το μπάτζετ της ομάδας την επόμενη περίοδο είναι καταγεγραμμένη εδώ και αρκετό καιρό και αποτυπώνεται και σε συζητήσεις του Παντελή Κωνσταντινίδη με αρκετούς παίκτες της ομάδας.

Το ίδιο και η πρόθεση, με κάποιους από αυτούς, να επεκταθεί η συνεργασία και στα επόμενα χρόνια. Και στις δύο κατηγορίες συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Πάμπλο Κοντρέρας, με τον οποίο ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ έχει τις τελευταίες εβδομάδες διαδοχικά τετ-α-τετ (το πιο πρόσφατο έγινε το βράδυ της Τρίτης (24/5) και καταγράφεται σήμερα σε ρεπορτάζ αθλητικη εφημερίδας της συμπρωτεύουσας) στα οποία συζητούν το μέλλον της συνεργασίας του Χιλιανού με τον ΠΑΟΚ.

Με δεδομένο ότι το ισχύον συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2012, ο Παντελής Κωνσταντινίδης έχει μεταφέρει στον Κοντρέρας την πρόθεση της διοίκησης να επεκτείνουν την συνεργασία τους για δύο ή τρία χρόνια, προχωρώντας παράλληλα σε μείωση των αποδοχών του (σ.σ. αυτές φθάνουν στις 600.000 ευρώ βάσει του υπάρχοντος συμβολαίου).

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει οριστική κατάληξη στις συζητήσεις, ούτε έχει καθοριστεί το ακριβές ποσοστό μείωσης που προτείνει ο Π ΑΟΚ. Οι συζητήσεις θα ενταθούν από αύριο (26/5) και μέσα στο εγγύς μέλλον θα υπάρχει οριστική εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον Κοντρέρας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ