ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέγκιερι: "Δεν πρόλαβα να δω την μπάλα"

Μέγκιερι: "Δεν πρόλαβα να δω την μπάλα"
INTIME SPORTS

Ο Μπάλας Μέγκιερι ικανοποίησε στο ντεμπούτο του, παρά το γκολ που δέχθηκε, για το οποίο δήλωσε πως άργησε να δει την μπάλα για να αντιδράσει.

Ο Ούγγρος τερματοφύλακας, όπως τόνισε, ενημερώθηκε την ώρα του φαγητού πως θα ξεκινήσει βασικός στον αγώνα με την Ντόρτμουντ.

Έμεινε ικανοποιημένος από το γεγονός πως βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού, ειδικά με την ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί στο γήπεδο.

Για τη φάση του γκολ είπε πως δεν είχε καλή οπτική επαφή με την μπάλα, αλλά επισήμανε πως η πρόκριση παραμένει ο στόχος.

Αναλυτικά όσα είπε:

" Ενημερώθηκα την ώρα του φαγητού ότι θα ξεκινήσω βασικός. Κάνω πάντα συγκεκριμένη προετοιμασία και δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι παραπάνω.

Είχα αυτοπεποίθηση, ειδικά μέσα σε τέτοια ατμόσφαιρα. Το μόνο κακό ήταν το γκολ που δέχθηκα. Υπήρχαν πολλοί ποδοσφαιριστές μπροστά μου στη φάση του γκολ και είδα την μπάλα την τελευταία στιγμή.

Το σχέδιό μας είναι να προκριθούμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε".

Παπαδόπουλος: "Κατώτεροι των δυνατοτήτων μας"

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού παρουσιάστηκαν κατώτεροι των δυνατοτήτων τους, ενώ τόνισε πως στοίχισε στους ερυθρόλευκους το γρήγορο γκολ της Ντόρτμουντ.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, δήλωσε: " Δυστυχώς δεν πετύχαμε αυτό που θέλαμε.. Ξέραμε πως η Ντόρτμουντ θα έμπαινε δυνατά στο ματς, όπως και έκανε, καταφέροντας να προηγηθεί νωρίς στο σκορ. Ατυχήσαμε στο ματς και στη φάση του γκολ που δεχτήκαμε. Προσπαθήσαμε να βάλουμε γκολ στη συνέχεια, κάναμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των δυνατοτήτων μας. Κάναμε, βέβαια, ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, αλλά δεν δυστυχώς δεν μπορέσαμε να καταφέρουμε κάτι παραπάνω.

Οφείλουμε, πλέον, να ξεχάσουμε αυτό το ματς και να προχωρήσουμε. Ξέραμε πως η Μπορούσια θα τα παίξει όλα για όλα. Πιστεύω πως αν καταφέρναμε να κρατήσουμε το μηδέν στα πρώτα 20 λεπτά το ματς θα ήταν υπέρ μας. Δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε σωστά. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Είναι δύσκολη η συνέχεια για εμάς. Όλα τα ματς θα είναι αρκετά δύσκολα, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε ποιοτικές ο,ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει πάντως τις δυνατότητες να τα καταφέρει. Θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε, να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι.

Ο Μέγκιερι παρουσιάστηκε έτοιμος και απέδειξε πως άξιζε την ευκαιρία που πήρε. Τα πήγε πολύ καλά και πστεύω πως το μέλλον του ανήκει. Βιώνουμε δύσκολες στιγμές και χρόνια ως χώρα. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε εμείς να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Οφείλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους του Ολυμπιακού αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Προσπάθεια έγινε απ' ολα τα παιδιά. Έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι και πιο προσεκτικοί στο παιχνίδι. Κουράγιο θέλει και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε".

Μοδέστο: "Αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία"

" Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Είχαμε καλή εμφάνιση και αξίσαμε τουλάχιστον την ισοπαλία.

Έχουμε δείξει με τις εμφανίσεις φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στα επόμενα δύο παιχνίδια".

Χολέμπας: "Πεντακάθαρο το πέναλτι"

" Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν καταπληκτική αλλά δεν μας επηρέασε καθόλου. Εγώ θεωρώ ότι η Ντόρτμουντ μας πίεσε στην αρχή του αγώνα, πέτυχε το γκολ και αυτό ήταν που έκρινε το παιχνίδι. Πλέον τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα.

Έχουμε ακόμα δύο τελικούς και θα πρέπει να κερδίσουμε στη Γαλλία για να έχουμε ελπίδες τόσο για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης αλλά και για την Τρίτη θέση.

Είχαμε ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε και εγώ προσωπικά είχα δύο πολύ καλές στιγμές. Το πέναλτι ήταν πεντακάθαρο, ο διαιτητής ήταν κοντά και το είδε αλλά δεν το έδωσε. Έπρεπε να το σφυρίξει. Όσον αφορά το νέο μου διαβατήριο, το περιμένω".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ