ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεγάλη Παρασκευή

Μεγάλη Παρασκευή
Βαλβέρδε-Κόκκαλης INTIME SPORTS

Την Παρασκευή η κρίσιμη συνάντηση Κόκκαλη-Βαλβέρδε. Στις 26 Απρίλη η φιέστα. Τιμές σε Τζόλε, Ντάρκο

Υπομονή μέχρι την προσεχή Παρασκευή (10/4) πρέπει να κάνουν οι φίλαθλοι της πειραϊκής ομάδας προκειμένου να ξεκαθαρίσει το μέλλον της συνεργασίας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Σωκράτης Κόκκαλης θα συναντηθεί με τον Ισπανό προπονητή στην πιο καθοριστική μεταξύ τους συζήτηση, σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου μεταξύ των δύο πλευρών.
Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ έδωσε το "παρών" την Τρίτη (7/4) στα γραφεία του συλλόγου και είχε συνάντηση με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο και στελέχη της διοίκησης, όπου συζητήθηκαν τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό. Κυρίως οι εξελίξεις στο μέτωπο του προπονητή, ο εορτασμός για την κατάκτηση του 12ου πρωταθλήματος τα τελευταία 13 χρόνια, αλλά και οικονομικά ζητήματα της εταιρείας.

Το πολυαναμενόμενο ραντεβού ανάμεσα σε Κόκκαλη και Βαλβέρδε ορίστηκε μία ημέρα μετά τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου hellas online κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Το κλίμα είναι θετικό, όμως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση της 10ης Απριλίου, η οποία, πιθανότατα, θα είναι και η οριστική.

Προς το παρόν, το στοιχείο που αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης αφορά τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας. Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού επιθυμεί την υπογραφή διετούς συμβολαίου, όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να δεσμευτεί μόνο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Mε Θρασύβουλο η φιέστα!

Νέα δεδομένα σε ό,τι αφορά τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το μεσημέρι της Τρίτης (7/4) η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωνε πως ο εορτασμός για τον τίτλο θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων των Πειραιωτών, σε φιλικό αγώνα με ξένη ομάδα στο Φάληρο, όμως το απόγευμα της ίδιας ημέρας υπήρξε αλλαγή πλεύσης.

Τελικά, η φιέστα για το δωδέκατο πρωτάθλημα των τελευταίων δεκατριών ετών θα λάβει χώρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στις 26 Απριλίου κόντρα στο Θρασύβουλο. Το παιχνίδι της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής, που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο γήπεδο της Φυλής, θα διεξαχθεί τελικά στο Φάληρο.

Υστέρα από αίτημα των δύο ομάδων, στο οποίο συμφώνησαν και οι υπόλοιπες ΠΑΕ κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Super League, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο φαληρικό γήπεδο με τυπικά γηπεδούχο τον Θρασύβουλο και εκεί θα γίνει η απονομή του τροπαίου στον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Το μεσημεριανό δελτίο Τύπου της πειραϊκής ΠΑΕ:

" Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Σωκράτης Κόκκαλης είχε σήμερα στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας, συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή κ. Γιάννη Χρυσικόπουλο στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Π.Α.Ε. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα.

*Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου κ. Σωκράτη Κόκκαλη με τον προπονητή της ομάδας κ. Ερνέστο Βαλβέρδε.

*Αποφασίστηκε να εορταστεί η κατάκτηση του 12ου Πρωταθλήματος τα τελευταία 13 χρόνια και 37ου στην ιστορία του συλλόγου με την διεξαγωγή φιλικού αγώνα, μετά το τέλος των επίσημων υποχρεώσεων, στον οποίο η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα τιμήσει τον αρχηγό της ομάδας Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, για την μεγάλη και πολύχρονη προσφορά του στον Ολυμπιακό, και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, του οποίου η προσφορά ήταν ιδιαίτερα σημαντική στο διάστημα που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας".

Έτοιμοι Μπελούτσι-"Πάτσα"



Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα της Πέμπτης (9/4, 18:00) με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου hellas online.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τους Πατσατζόγλου και Μπελούτσι, οι οποίοι έλαβαν μέρος κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Ντάρμπισιρ, που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο, ενώ ο Μήτρογλου συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί με προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Ο Ντομί ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό αχίλλειο τένοντα και έκανε θεραπεία. Η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα επανεξεταστεί την Τετάρτη (8/4). Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους, με την προπόνηση που θα γίνει την Τετάρτη (8/4) στις 19:00, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

*Η ΠΑΕ Ηρακλής έστειλε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη, συγχαρητήρια επιστολή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.




























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ