ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Μεγάλη ανταπόκριση και συγκίνηση

Μεγάλη ανταπόκριση και συγκίνηση

Μεγάλη συμμετοχή και ανταπόκριση είχε ο χθεσινός μαραθώνιος για την συγκέντρωση χρημάτων που θα χρησιμοποιηθούν στην αποπεράτωση των εργασιών ανακαίνισης του γηπέδου της Δόξας.

Με φανερή την ικανοποίηση όλων στις τάξεις της οικογένειας της Δόξας Δράμας πραγματοποιήθηκε χθες (2/4) ο μαραθώνιος για την συγκέντρωση χρημάτων που θα χρησιμοποιηθούν στην αποπεράτωση των εργασιών ανακαίνισης του γηπέδου της Δόξας.

Ενός έργου που θα επιτρέψει στην ιστορική ομάδα της Δράμας να επιστρέψει στην φυσική της έδρα εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου μετά από την φετινή αναγκαστική της παρουσία στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στο πρωτάθλημα της Super League.

Συγκεκριμένα ο απλός κόσμος ακολουθώντας το παράδειγμα που έδωσαν πριν από λίγες ημέρες ο εφοπλιστής Μιχάλης Μποδούρογλου ο οποίος πρόσφερε 100.000 ευρώ και ο επιχειρηματίας Κώστας Αποστολίδης που πρόσφερε 70.000 ευρώ έδωσε από το υστέρημα του σημαντικό ποσό το οποίο και θα ανακοινωθεί όταν ολοκληρωθεί η πώληση των κουπονιών που διατίθενται αυτή τη στιγμή στην Δράμα, άλλα η πώληση ειδών όπως η λαμπάδα "Δόξα" κ.α.

Μάλιστα το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ανακοίνωσε ότι η θύρα 6 θα ονομαστεί Χρήστος Μποδούρογλου στη μνήμη του πατέρα του εφοπλιστή, όπως και οι αίθουσες κάτω από τη θύρα 5 "Raycap".

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Δόξας Δράμας, Θανάσης Σάμιος, με τηλεφωνική του παρέμβαση επισήμανε ότι: "Συγχαρητήρια για το έργο σας. Η αγάπη των Δραμινών ήταν πολύ συγκινητική και θέλω να σας ευχαριστήσω ως απλός φίλαθλος. O κόσμος καταβάλει προσπάθεια, σε δύσκολες στιγμές, να διατρανώσει την αγάπη τους προς την ομάδα. Αξίζουν πραγματικά μπράβο σε όλους".

Στην εκδήλωση βρέθηκε και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της Δόξας που αποτελούνταν από τους Δημήτρη Γελαδάρη, Χρήστο Ρούτση, Αλέξη Κουμπρόγλου, Λίμα Σάντος και τον Άγγελο Βέρτζο, ενώ μαζί τους ήταν ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Αντώνης Κασδοβασίλης. Οι παίκτες της ομάδας προσέφεραν μια φανέλα με τις υπογραφές τους και ένα ποσό που μάζεψαν μέχρι τώρα, καθώς συνεχίζουν όπως είπαν.

Παράλληλα, ο Κασδοβασίλης από την πλευρά του πρόσφερε μία δική του φανέλα από την εποχή που αγωνιζόταν, την μπάλα με την οποία είχε πετύχει δύο γκολ επί του Πιερικού, στην τελευταία νίκη της Δόξας στην Κατερίνη, αλλά και την φανέλα που του χάρισε ο Τόνι Γκονζάλες με την υπογραφή του.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν επίσης αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Δόξας όπως οι: Ζήσης Γουδεσίδης, Πέτρος Μπανάσας, Τάσος Λευκόπουλος, Ζέλκο Λέκοβιτς, Κώστας Βασιλακάκης, Βασίλης Ταβλαρίδης, Γιώργιος Μάλλιος, Νίκος Γεωργιάδης, Ζουμπούλης Λαζαρίδης, Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, Τάσος Στράντζαλης, Γιώργος Γεωργιάδης, Βαγγέλης Καρασσάβας, Χρήστος Κιοσσές, Νίκος Αθανασιάδης, Ηλίας Χατζηελευθερίου, Βασίλης Μουρατίδης, Ανέστης Τσελεμπής, Τάσος Μερτζανάκης, αλλά και σημαντικές προσωπικότητες της πόλης όπως ο Δήμαρχος Δράμας, Κυριάκος Χαρακίδης, ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Ξανθόπουλος, ο πρώην δήμαρχος και νυν βουλευτής της Ν.Δ., Θωμάς Μαργαρίτης και ο πρώην γιατρός της Δόξας, Στάθης Οικονόμου. Τηλεφωνικά παρενέβησαν επίσης ο τέως υφυπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Αηδόνης και ο τέως υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. Μαργαρίτης Τζήμας.

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ