ΠΑΟΚ

Με βασικό τον Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Σπαρτάκ

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα (13/08) και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αρχίσει βασικός στη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Σπαρτάκ στη Μόσχα. "Μέσα" κι ο Μαουρίσιο.

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας (13/08) την τελευταία προπόνηση πριν από τη σημαντική ρεβάνς με την Σπαρτάκ Μόσχας (14/08, 20:30) στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσακαλέας, στον Sport24 Radio 103,3 ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης και θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας και στο πλευρό του Φερνάντο Βαρέλα.

Από εκεί και πέρα, δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια διαφοροποίηση στις επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού σε σχέση με το παιχνίδι της Τούμπας. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, ο Λέο Μάτος θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ το δίδυμο στα χαφ θα αποτελείται από τους Μαουρίσιο, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, και Χοσέ Κάνιας.

Στην επίθεση, η τρία πίσω από τον Αλεκσάντερ Πρίγιοβιτς θα είναι οι Δημήτρης Λημνιός (δεξιά), Ομάρ Ελ Καντουρί (αριστερά) και Δημήτρης Πέλκας σε θέση επιτελικού μέσου.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λουτσέσκου: "'Ήρθαμε να κερδίσουμε παρά τις δυσκολίες του αγώνα"
Μαουρίσιο: "Δεν θα είναι εύκολο αλλά είμαστε έτοιμοι"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ