ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με τον Κόβατς μίλησε ο Πράνιτς

Με τον Κόβατς μίλησε ο Πράνιτς

Ο Ντανιέλ Πράνιτς ενημέρωσε τον προπονητή της Κροατίας, Νίκο Κόβατς, για την πορεία της αποθεραπείας του και ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται στην Αθήνα για να τον παρακολουθήσει αγωνιζόμενο.

Με τον προπονητή της Κροατίας, Νίκο Κόβατς επικοινώνησε τις προηγούμενες ημέρες ο Ντανιέλ Πράνιτς, προκειμένου να τον ενημερώσει για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και για την πορεία της αποθεραπείας του μετά τον τραυματισμό που υπέστη.

Ο 32χρονος μέσος του Τριφυλλιού διατηρεί προσωπική σχέση με τον Κροάτη ομοσπονδιακό τεχνικό και συνομιλεί τακτικά μαζί του. Άλλωστε, ο Κόβατς ήταν αυτός ο οποίος επανέφερε τον Πράνιτς στην Εθνική, αμέσως μόλις ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.

Ο Πράνιτς συμπεριλαμβάνεται στις βασικές επιλογές του Κόβατς (φωτό) για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και εφόσον συνεχίσει να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, τότε δύσκολα δεν θα ταξιδέψει στη Λατινική Αμερική.

Μάλιστα, είχε αναπτυχθεί μία φημολογία ότι ο Κόβατς θα βρεθεί στα επίσημα του "Απόστολος Νικολαΐδης" και θα παρακολουθήσει το παιχνίδι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, αλλά τελικά δεν επιβεβαιώθηκε. Πιθανότατα θα επισκεφτεί την Αθήνα στους επόμενους μήνες, ώστε να δει αγωνιζόμενο τόσο τον Πράνιτς σε ολόκληρο παιχνίδι, όσο και τον Πέτριτς.

Με τον Κόβατς μίλησε ο Πράνιτς

ΛΕΖΑΝΤΑ: Παλαιότερο στιγμιότυπο από προπόνηση της Εθνικής Κροατίας, όπου εικονιζόμενος ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκο Κόβατς, προπονείται με τους νυν πράσινους Ντανιέλ Πράνιτς και Μλάντεν Πέτριτς

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ