ΑΡΗΣ

Με την ενημερότητα... επέστρεψε ο Γκαρσία

Με την ενημερότητα... επέστρεψε ο Γκαρσία

Ο Μανουέλ Μασάδο μπορεί να υπολογίζει πλέον στον Νάτσο Γκαρσία χάρη στην φορολογική ενημερότητα που εξασφάλισε η ΠΑΕ Άρης.

Η εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας από την ΠΑΕ Άρης εκτός του ότι της άνοιξε τον δρόμο για την εξασφάλιση της αδειοδότησης εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου επιτρέπει έδωσε δικαίωμα συμμετοχής στον Νάτσο Γκαρσία.

Μία εξέλιξη που επιτρέπει στον Μανουέλ Μασάδο να έχει μία ακόμη λύση για τον χώρο της μεσαίας γραμμής εν όψει των υποχρεώσεων που απομένουν.

Ο Γκαρσία στην επιστροφή του το καλοκαίρι από την Βολιβία είδε η τύχη να του γυρνάει την πλάτη αφού τραυματίστηκε στο φιλικό στο γήπεδο της Καλαμαριάς με την Αναγέννηση Επανομής, ακολούθως το γραφειοκρατικό λάθος που μπλόκαρε τη συμμετοχή του και τέλος η έλλειψη φορολογικής ενημερότητας της ΠΑΕ.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι η έκδοση του δελτίου του 31χρονου διεθνή Βολιβιανού μέσου και από εκεί και πέρα το αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής θα εξαρτηθεί από τις διαθέσεις του Μασάδο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της προετοιμασίας του Άρη για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" η ευχάριστη είδηση ήρθε με την πρόωρη επιστροφή του Μίσελ στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο Βαζιλιάνος αμυντικός έβγαλε όλη την προπόνηση χωρίς κάποια ενόχληση με αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή κάτι που σίγουρα δεν θα συμβεί με τον Έλντιν Γιακούποβιτς.

Δύσκολα σε αυτήν να είναι και ο Μανόλης Παπαστεριανός και ερωτηματικό ο Νέρι Καστίγιο μετά την χθεσινή του επέμβαση στο γόνατο με σκοπό να του αφαιρεθεί υγρό και βρέθηκε και αίμα. Κι όσο για αύριο το πρόγραμμα του Άρη περιλαμβάνει μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Στα εκτός των τεσσάρων γραμμών οι ποδοσφαιριστές του Άρη συνεχίζουνε να τηρούνε στάση αναμονής για να εισπράξουνε την πρώτη δόση από τα χρήματα που έχουνε λαμβάνειν για την φετινή αγωνιστική περίοδο σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της ΠΑΕ.

Αυτό που είχε παραχωρήσει στους Λαζαρίδη, Φατί και Πρίττα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιος Αθανασιάδης, στην συνέχεια που είχε μαζί τους στα γραφεία της ΠΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη δόση θα πρέπει να δοθεί μέχρι την επόμενη εβδομάδα με τους ποδοσφαιριστές του Άρη να τηρούνε στάση αναμονής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ