ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Με στόχο την πρόκριση

Με στόχο την πρόκριση
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Διαγόρα, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ

Με στόχο την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ, θα παραταχθεί την Πέμπτη (15.30), ο Διαγόρας στο Δημοτικό γήπεδο Καισαριανής κόντρα στον Εθνικό Αστέρα. Η προετοιμασία των "κυανέρυθρων" ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και ο Πέτρος Ρουτζιέρης συμπεριέλαβε είκοσι παίκτες στην αποστολή.

Ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" δεν έχει στην διάθεσή του, τους Μαρτσέλο Γκούτμαν, ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος να μπει ξανά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά και τον Χοσέ Ρέγιες, ο οποίος βρίσκεται στην Ισπανία και η περίπτωση του θα απασχολήσει την Διοίκηση της ΠΑΕ, αμέσως μετά την εορταστική περίοδο.

Αντίθετα, επανέρχονται οι Γιώργος Σαλαμαστράκης, Γιώργος Πουλόπουλος και Πέτρος Καμινιώτης, οι οποίοι εξέτισαν την τιμωρία τους.

Στην αποστολή του Διαγόρα βρίσκονται οι: Ταμπάσης, Τύρελης, Σκόνδρας, Προβατίδης, Πουλόπουλος, Χατζόπουλος, Εξουζίδης, Χριστοφιλέας, Πλάτανος, Ζλάτκοβιτς, Καμινιώτης, Σαλαμαστράκης, Αγκιρίμπα, Σπάρταλης, Γεωργίου, Τριανταφύλλου, Ταραχούλσκι, Πεταυράκης, Φράγκος και Ζουρούδης.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ