ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Σάμπα στο αθηναϊκό ντέρμπι

Με Σάμπα στο αθηναϊκό ντέρμπι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Μολέντο, Κουτρουμπής και Μέστο αποκλείστηκαν από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με την ΑΕΚ, σε αντίθεση με τον Κουρμπέλη που συμμετέχει.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι Ροντρίγκο Μολέντο, Γιώργος Κουτρουμπής και Τζαντομένικο Μέστο δεν υπολογίζονται για το αθηναϊκό ντέρμπι. Οι τρεις τραυματίες αποκλείστηκαν από την αποστολή του Παναθηναϊκού και μόνο ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι διαθέσιμος για το ματς με την ΑΕΚ.

Οι επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη έκρυβαν μία μικρή έκπληξη, αφού ο Κρίστοφερ Σάμπα συμπεριλήφθηκε στην 19άδα. Ο Κογκολέζος συμμετέχει για πρώτη φορά στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, όταν είχε υποστεί θλάση.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμμετέχουν οι Βλαχοδήμος Ο., Στιλ, Χουλτ, Χουχούμης, Μαρινάκης, Τελάντερ, Σάμπα, Ευαγγέλου, Λουντ, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ρινάλντι, Ρέις, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μίγγος.

Επίσης, δεν είναι παρόντες ο τιμωρημένος Ζέκα και οι διεθνείς Εμποκού, Κουλιμπαλί και Γουακάσο και ο αδικαιολογήτως απών, Ιμπάρμπο.

Η προπόνηση

Ζέσταμα, κορόιδο και παιχνίδι περιλάμβανε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ, το Σάββατο (14/1) στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Θεραπεία ακολούθησαν οιΚουτρουμπής, Μολέδο, Μέστο, με τον Ιταλό να έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Τιμή στον Οικονομίδη

Στο ημίχρονο του αθηναϊκού ντέρμπι, θα βραβευθεί από τον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Οικονομιδης για την 25ετη προσφορά του στην ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ