ΑΕΛ

Με προβλήματα στο "Καραΐσκάκη"

Με προβλήματα στο "Καραΐσκάκη"
INTIME SPORTS

Με προβλήματα θα παραταχθεί η ΑΕΛ στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο "Καραΐσκάκη", καθώς ο Νίκος Κωστένογλου δεν θα έχει στην διάθεσή του οκτώ παίκτες

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΛ στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των "βυσσινί" Νίκος Κωστένογλου, ούτε λίγο, ούτε πολύ δεν θα έχει στην διάθεσή του οκτώ ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Εκτός αποστολής θα μείνουν οι τιμωρημένοι Στέλιος Βενετίδης, Ματίας Ιγκλέσιας και Ζοέλ Τσιμπάμπα, οι τραυματίες Αλεκσάνταρ Σίμιτς, Ρομέου Περέιρα, Χρήστος Μελίσσης, Φαμπιάν Κανόμπιο και ο Γιάν Μπλάζεκ ο οποίος στην προπόνηση της Πέμπτης δεν ακολούθησε τις εντολές του προπονητή του και την Παρασκευή δεν γυμνάστηκε καθόλου.

Έτσι, σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές, ο Νίκος Κωστένογλου, αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΛ, με τον Αμπάρη κάτω από τα δοκάρια, Ταλ ή Ρέντζα στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Κατσιαρό στο αριστερό κεντρικούς αμυντικούς τους Νταμπίζα και Ταυλαρίδη.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Αμπουνμπακάρι, ο Ταλ ή ο Κόζακ, οι Πανκράτ, Μετίν, Ρέντζας ή ο Πλιάγκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Κουζάν.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ