ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Με πολλά νέα πρόσωπα στο Παγκρήτιο

Με πολλά νέα πρόσωπα στο Παγκρήτιο
INTIME SPORTS

Με την παραμονή στην Super League εξασφαλισμένη, ο Γιάννης Ματζουράκης επέλεξε αρκετά νέα πρόσωπα και παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής για την αποστολή της Καλλονής στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την αποστολή ενόψει της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, στην αυλαία της φετινής Super League:

"Στο Ηράκλειο ταξιδεύει η Καλλονή μας όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αναμέτρησης του φετινού πρωταθλήματος της Superleague ΟΠΑΠ 2013-2014.

Με την ομάδα να έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, ο Γιάννης Ματζουράκης επέλεξε να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, αφήνοντας εκτός αποστολής πολλούς από όσους τράβηξαν το "κουπί" τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά η αποστολή της Καλλονής μας:

Σιδεράκης, Χογκ, Καλτσάς, Γιαζιτζόγλου, Ζακουανί, Βλαστέλλης, Ευαγγελιδάκης, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Κύπρου, Ναούμ, Καζάκης, Μανούσος, Ντάμπος, Γιουκαρής".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ