ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με ορίζοντα την Τρίπολη ο Μπεργκ

Με ορίζοντα την Τρίπολη ο Μπεργκ
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ επιθυμεί να προλάβει την έναρξη των play off και να αγωνιστεί κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του.

Εδώ και πολλές ημέρες, ο Μάρκους Μπεργκ εφαρμόζει με μεγάλη ευλάβεια το πρόγραμμα αποκατάστασης που έχει καταρτιστεί, μετά τη λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος που τον ταλαιπώρησε.

Ο Σουηδός έχει ανεβάσει τους ρυθμούς και φιλοδοξεί να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, στην έναρξη των play off την Τετάρτη 20/5.

Ωστόσο, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του 28χρονου επιθετικού, αφού η περίπτωση του απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και κανένας δεν θέλει να ρισκάρει την οριστική ανάρρωση του.

Το επικρατέστερο σενάριο τον θέλει να παίρνει χρόνο συμμετοχής στο ματς της 2ης αγωνιστικής, με τον Ατρόμητο στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ακόμα, οι Μλάντεν Πέτριτς, Σωτήρης Νίνης και Νάνο συνέχισαν την αποθεραπεία τους, αλλά υπολογίζονται για το ματς της Αρκαδίας, το οποίο θα διεξαχθεί σε 8 ημέρες, ενώ, ο Χάρης Μαυρίας ακολούθησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης (12/5) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών ξεκίνησε με ζέσταμα, ενώ στη συνέχεια χωρίστηκαν σε έξι ομάδες και έπαιξαν τουρνουά ποδοβόλεϊ.

Φτάνει στην Αθήνα ο Λοντ

Το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι του 2015, ο Ρόμπιν Λοντ, θα έρθει στην Αθήνα από την Στοκχόλμη, την Τετάρτη (13/5). Η πτήση με την οποία θα μεταφερθεί ο Φινλανδός χαφ στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" θα προσγειωθεί στις 12:10.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ