ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Mε Μήτρογλου κόντρα στην παράδοση

Mε Μήτρογλου κόντρα στην παράδοση
INTIME SPORTS

Με νέο πρόσωπο τον Κώστα Μήτρογλου που αναμένεται να βρίσκεται και στην ενδεκάδα, ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Άρη όπου θα επιδιώξει να σπάσει την αρνητική παράδοση που τον θέλει να έχει μία μόλις νίκη την περίοδο 1961-1962.

Ο Έλληνας επιθετικός ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του με την "κυανέρυθρη"φανέλα φορώντας το νούμερο "11"και θα προσπαθήσει με το καλήμέρα να δώσει λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα του "Ἱστορικού".

Οι Νεοσμυρνιώτες δεν έχουν άλλωστε πλέον περιθώρια και κάθε παιχνίδι έχει τον χαρακτήρα τελικού στην προσπάθεια να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Τάκης Λεμονής εκτός από τον Μήτρογλου θα ξεκινήσει και άλλα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα.

Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο Μάχο που εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Στο δεξί άκρο τη θέση του Βαρό, διεκδικεί ο Γιόνσον. Στο αριστερό άκρο αναμένεται να παραμείνει ο Κοντοές. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Λάτκα και Σιόβας.

Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Όμο, Σάμαρης και Κουμορτζί και στην επίθεση, στα άκρα οι Ριέρα, Μπάλαμπαν και στην κορυφή ο Μήτρογλου.

Η αποστολή του Πανιωνίου για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, αποτελείται από τους: Μάχο,Παναγόπουλος, Λάτκα, Κοντοές, Βαρό, Σιόβας, Όμο, Γιόνσον, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Κούκετς, Τσότσαλιτς, Σάμαρης, Σκούρτης, Σαλαλί, Ριέρα, Μπάλαμπαν, Μήτρογλου.

Με φιλάθλους στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι φίλοι του Πανιωνίου θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 4 του γηπέδου, τα εισιτήρια για την οποία κοστίζουν 15 Ευρώ.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ