ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Μακέντα ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Παναιτωλικό όλους τους μικρούς που είχε στην διάθεση του θέλοντας να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του.

Με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για το ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός με τον Γιώργο Δώνη να έχει για πρώτη φορά σε 18άδα επίσημου αγώνα τους Παντελάκη, Αποστολάκη, Θεοχάρη και Σέχου ενώ για πρώτη φορά επί του 49χρονου τεχνικού μετέχει στην αποστολή και ο Κουντουριώτης.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Έλληνας τεχνικός μετά το πέρας της προπόνησης της Δευτέρας συμπεριλήφθηκαν και οι δυο νεαροί γκολκίπερ Κότσαρης και Ξενόπουλος με τον πρώτο να αναμένεται να πάρει θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Ο Δώνης πήρε μαζί του και τον Μακέντα θέλοντας να δώσει ένα ακόμη ματς στον Ιταλό στράικερ για να βρει τον ρυθμό του ενώ στην αποστολή από βασικούς ποδοσφαιριστές έχουν συμπεριληφθεί μόνο οι Δώνης και Χατζηγιοβάνης,

Η 18άδα αποτελείται από τους: Κότσαρη, Ξενόπουλο, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδη, Αποστολάκη, Θεοχάρη, Παντελάκη, Πούγγουρα, Στάικο, Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Τζανδάρη, Κουντουριώτη, Μακέντα, Εμμανουηλίδη, Βέργο, Σέχου και Καμπετσή.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Διούδης, Χριστογεώργος, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνιέ, Άλτμαν, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Κάτσε και Σιφναίος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ