Με Λόπες η ενδεκάδα της ΑΕΚ

Ο Έλντερ Λόπες πήρε τη θέση του τιμωρημένου Μπακασέτα στην ενδεκάδα της ΑΕΚ σε σχέση με το πρώτο ματς στην Ουγγαρία.
Έγινε γνωστή η ενδεκάδα της ΑΕΚ, η οποία έχει μόνο μια αλλαγή σε σχέση με το πρώτο ματς κόντρα στην Βίντι: ο Λόπες πήρε τη θέση του τιμωρημένου Μπακασέτα.
Κάτω από το τέρμα θα παίξει ο Μπάρκας με την αμυντική τετράδα της ΑΕΚ να αποτελείται από τους Μπακάκη, Οικονόμου, Λαμπρόπουλο, Χουλτ. Οι δυο κεντρικοί χαφ θα είναι οι Σιμόες, Γαλανόπουλος και η μεσοεπιθετική τριάδα αποτελείται από τους Κλωναρίδη, Μάνταλο και Λόπες ο οποίος παίρνει τη θέση του τιμωρημένου Μπακασέτα. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Λιβάγια.
Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Τσιντώντας, Τσόσιτς, Σβάρνας, Μπότος, Άλεφ, Γιακουμάκης, Πόνσε.
Οι 11 του Μαρίνου Ουζουνίδη για την πρόκριση!#ucl #aekvid #aekfc #aekfcseason2018_19 #aekfamily #uclplayoff #aekfcineurope #weareback pic.twitter.com/NPM8O7NURX
— AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) August 28, 2018