ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Με κόσμο και των δυο το "ντέρμπι" της Κρήτης

Με κόσμο και των δυο το "ντέρμπι" της Κρήτης
INTIME SPORTS

Με φιλάθλους τόσο του Εργοτέλη που θα είναι γηπεδούχος όσο και του φιλοξενούμενου ΟΦΗ θα διεξαχθεί η αναμέτρηση των δυο ομάδων μετά από τα όσα αποφασίστηκαν στην σύσκεψη για τα μέτρα τάξης.

Την Δευτέρα 17/2 θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Ένα παιχνίδι στο οποίο θα δώσουν το παρών τόσο οι φίλαθλοι του Εργοτέλη όσο και αυτοί του ΟΦΗ μετά τα όσα αποφασίστηκαν στην σύσκεψη των μέτρων τάξης που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη (4/2).

Σε αυτή αποφασίστηκε όπως μείνουν ανοιχτές πέντε θύρες για τους φιλοξενούμενους οπαδούς ενώ ορίστηκε γενική είσοδος στα 15 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ έχει ως εξής:

"Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ενημερώνει ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα Εργοτέλης – ΟΦΗ που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 17/02/2014 και ώρα 19.30.

Η σύσκεψη έγινε σε εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των εκπροσώπων των δύο ομάδων. Από τον Εργοτέλη το παρών έδωσαν οι: Λουδοβίκος Ορφανός (υπεύθυνος μάρκετίνγκ), Γρηγόρης Μωυσάκης (υπεύθυνος διοργάνωσης αγώνων) και ο Γιάννης Μανουσάκης (υπεύθυνος ασφαλείας).

Η ΠΑΕ ΟΦΗ αιτήθηκε να πάρει εισιτήρια για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των φιλάθλων της, κάτι το οποίο έγινε αποδεκτό.

Τα εισιτήρια των θυρών 9, 10, 11, 12 και 13 θα διατεθούν για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας.

Οι θύρες 19, 20, 1 και 2 θα ανοίξουν για να εξυπηρετήσουν τους φιλάθλους της ΠΑΕ Εργοτέλης.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 15 ευρώ εκτός από τη θύρα 1. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για παιδιά έως 12 ετών".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ