ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με Κατσουράνη ο Ατρόμητος

Με Κατσουράνη ο Ατρόμητος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο "αγώνας δρόμου" των ανθρώπων του Ατρόμητου για την "μπλε κάρτα" του Κώστα Κατσουράνη είχε αντίκρυσμα καθώς η ομάδα του Περιστερίου έβγαλε δελτίο στον 35χρονο άσο ο οποίος τέθηκε στην διάθεση του Σα Πίντο.

Με τον Κώστα Κατσουράνη στην αποστολή θα υποδεχθεί ο Ατρόμητος την Καλλονή το απόγευμα καθώς οι άνθρωποι του Ατρόμητου κατάφεραν και έβγαλαν το δελτίο του 35χρονου άσου και αυτός τέθηκε στην διάθεση του Σα Πίντο.

Οι εκπρόσωποι της ομάδας του Περιστερίου έλαβαν το Σάββατο το πρωί την "μπλε κάρτα" του Κατσουράνη και αμέσως επιδόθηκαν σε έναν αγώνα δρόμου ώστε να εκδώσουν το δελτίο του παίκτη και αυτός να έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Σα Πίντο τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και δεν αποκλείεται να του δώσει και χρόνο συμμετοχής στην διάρκεια του αγώνα με την ομάδα από την Λέσβο. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Τσενάμο, Μπάλας, Φάμπιο, Εγκουέμ και Θεολόγου και ο τιμωρημένος Κοντοές.

"Την αποστολή του αυριανού αγώνα με την Καλλονή ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Ρικάρντο Σα Πίντο αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Την αποτελούν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κούρος, Δημούτσος, Γκαρσία, Κατσουράνης, Καραμάνος, Παπάζογλου, Μπρίτο, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Τάτος, Ούμπιντες, Αγκουαζί.

Η μπλε κάρτα του Κατσουράνη έφθασε σήμερα από την Ινδία και αφού χρειάστηκε να γίνει πραγματικός αγώνας δρόμου από τα στελέχη της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Οι παίκτες που είναι εκτός αποστολής (Τσέναμο, Μπάλλας, Κοντοές, Φάμπιο, Εγκουέμ, Θεολόγου) θα προπονηθούν αύριο το πρωί.

Παπασπύρος και Λημνιός θα αγωνιστούν με την ομάδα Κ20 που παίζει αύριο με την Καλλονή στο γήπεδο Ηφαίστου (12.30)"

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ