ΒΕΡΟΙΑ

Με Ιγκμποανανίκε απέναντι στον Πανιώνιο

Με Ιγκμποανανίκε απέναντι στον Πανιώνιο

Ο Κένεντι Ιγκμποανανίκε, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Βέροιας, συμπεριελήφθη από τον Τόλη Τερζή στην αποστολή για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Η Βέροια δίνει άλλη μια "μάχη επιβίωσης", έναν ακόμη "τελικό", καθώς το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 15:00 υποδέχεται τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League.

Ο τεχνικός της ομάδας από την Ημαθία, Τόλης Τερζής, συμπεριέλαβε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα αυτής, Κένεντι Ιγκμποανανίκε, στην αποστολή για το ματς με τον "Ιστορικό"

Ο Νιγηριανός στην καταγωγή - αλλά κάτοχος σουηδικού διαβατηρίου - ανακοινώθηκε την Τρίτη από τη Βέροια και μπαίνει με το "καλημέρα" στα "βαθιά". Εκτός έμειναν οι Γιάννης Παπαδόπουλος και Χρήστος Τζιώρας.

Μετά από 19 αγωνιστικές στη Super League η Βέροια έχει συγκεντρώσει μόλις 13 βαθμούς - όσους έχει και ο Ηρακλής - και βρίσκεται στην τελευταία (16η) θέση της κατάταξης. Αντίθετα, ο Πανιώνιος έχει συγκεντρώσει 35 και βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δεδομένης της διαφοράς δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο "κυανέρυθρες" ομάδες, η Βέροια δεν έχει άλλη επιλογή από το να κυνηγήσει βαθμό ή βαθμούς. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, τα βαθμολογικά επίσης.

Αναλυτικά η αποστολή της Βέροιας: Καντιμοίρης, Λόπεθ, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μελίσσης, Σισοκό, Καλί, Αντονιάν, Τομάς Γκονθάλεθ, Μπαλάφας, Λινάρδος, Άρσε, Κάλβο, Μπελαΐντ, Στόιτσεφ, Μίλιεβιτς, Σαρπόνγκ, Ιγκμποανανίκε, Καπετάνος.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ