ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Γκοβού στο ντέρμπι

Με Γκοβού στο ντέρμπι
INTIME SPORTS

Ο Γκοβού στα πλάνα Νιόπλα εν όψει ντέρμπι. Δύσκολα θα προλάβουν Νίνης και Λέτο. Βαρύ το κλίμα στην Παιανία μετά την ήττα από την ΑΕΚ και συζήτηση προπονητών και παικτών για το πως ήρθε αυτό το 1-0

Στον Σίντνεϊ Γκοβού ποντάρει κατ' αρχήν ο Νιόπλιας εν όψει του ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό. Κανονικά πήρε μέρος στην προπόνηση ο Γάλλος, όχι όμως οι Νίνης και Λέτο.

Θα δώσει ο Σίτνεϊ Γκοβού τη λύση στον Παναθηναϊκό; Ο Γάλλος διεθνής πήρε μέρος στη προπόνηση που έγινε το πρωί, θα πάρει χρόνο συμμετοχής με την Κοζάνη, για το Κύπελλο Ελλάδος και προφανώς ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Η αλήθεια είναι ότι τον Γκοβού, οι φίλοι του ΠΑΟ τον έχουν δει ελάχιστες φορές. Τέσσερα όλα κι όλα ματς για ένα παίκτη, που υποτίθεται πως θα έδινε άλλον αέρα στη δεξιά πλευρά, θα δημιουργούσε κινδύνους και θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον συμπατριώτη του, Τζιμπρίλ Σισέ.

Απ΄ό,τι φαίνεται ο Νιόπλιας αρχίζει και τον υπολογίζει για το ματς με τον Ολυμπιακό, όπου εν πολλοίς ο Παναθηναϊκός παίζει ένα μεγάλο μέρος των φετινών πιθανοτήτων του, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν οι "πράσινοι" μείνουν 7 βαθμούς από την κορυφή τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα.

Κάπως έτσι αισθάνεται και ο προπονητής της ομάδας, καθώς όπως σημείωσε το Sport24.gr από το πρωί, το αποτέλεσμα του ντέρμπι θα καθορίσει και το μέλλον του στον πάγκο του ΠΑΟ. Προς το παρόν "στηρίζεται" από την διοίκηση, όπως συνέβη και μετά την "παραίτησή" του, μετά τον αγώνα εναντίον του Εργοτέλη. Μια αποτυχία, όμως, με τον Ολυμπιακό ίσως να ανοίξει (οριστικά) την πόρτα της εξόδου.

Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να υπάρξει και συνάντηση του Πατέρα με το Νίκο Νιόπλια, για να συζητηθεί η κατάσταση στην ομάδα και το πώς θα εμφανιστεί στο ντέρμπι. Ο προπονητής, πάντως, και οι συνεργάτες του είχαν την πρώτη συζήτηση για τα αίτια της ήττας και κυρίως της εμφάνισης της ομάδας.

Ο Γκοβού, λοιπόν, είναι το πρόσωπο που ποντάρει σε πρώτη φάση ο Παναθηναϊκός εν όψει ντέρμπι. Δύσκολα, πάντως, θα μπορέσει να κάνει το ίδιο και για τους Λέτο-Νίνη, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν φαίνεται να προλαβαίνουν να ετοιμαστούν για τον Ολυμπιακό.

Βαρύ κλίμα

Όπως είναι φυσικό η προπόνηση, μια μέρα μετά την ήττα από την ΑΕΚ, έγινε σε βαρύ κλίμα και χωρίς διάθεση. Δεν ήταν τόσο η ήττα, όσο η άσχημη εμφάνιση της ομάδας, που απογοήτευσε τους πάντες. Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν την Κυριακή έκαναν αποθεραπεία, ενώ υπόλοιποι ακολούθησαν πλήρες πρόγραμμα, με προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και δίτερμα.

Στην προπόνηση πήρε μέρος και ο Μαχλελής, από την ομάδα των νέων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ