MLS

Με γκολάρα ο Γιακουμάκης κρέμασε τον τερματοφύλακα και η Ατλάντα Γιουνάιτεντ κλείδωσε τα playoffs

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πανηγυρίζει το τρίτο του γκολ με την Ατλάντα
Ο Γιώργος Γιακουμάκης πανηγυρίζει το τρίτο του γκολ με την Ατλάντα PRINT SCREEN

Ο Γιώργος Γιακουμάκης κρέμασε τον τερματοφύλακα και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στη μεγάλη νίκη με 4-1 της Ατλάντα Γιουνάιτεντ, που κλείδωσε τα playoffs, επί της Μόντρεαλ.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης επέστρεψε στα γκολ μετά από ένα ματς, κρέμασε τον τερματοφύλακα της Μόντρεαλ και συνέβαλε στη μεγάλη νίκη της Ατλάντα Γιουνάιτεντ με 4-1, η οποία εξασφάλισε την απευθείας συμμετοχή της στα playoffs του MLS.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας της Μόντρεαλ και με τρομερό σκαφτό πλασέ έγραψε στο 46' το 3-1 για την ομάδα του.

Νωρίτερα η Ατλάντα είχε πάρει το προβάδισμα με δύο γκολ των Σίλβα και Αλμάντα στο 30' και 33', ενώ ο Χαμντί μείωσε προσωρινά σε 2-1 στο 40'.

Ο Μοσκέρα διαμόρφωσε στο 89ο λεπτό του αγώνα το τελικό 4-1. Μέσα από τον λογαριασμό της Ατλάντα ο Γιακουμάκης έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο, δηλώνοντας:

"Μεγάλη νίκη για μας. Μπήκαμε στα playoffs. Ανυπομονώ για τα περισσότερα που θα έρθουν. Σας χρειαζόμαστε, είστε ο 12ος παίκτης και πάμε".

Φτάνοντας πλέον τα 15 γκολ στο MLS, ο 28χρονος φορ παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με τους Λουτσιάνο Ακόστα της Σινσινάτι και Χανί Μουκτάρ της Νάσβιλ.

TAGS MLS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΗΠΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ