ΠΑΟΚ

Με Γκαρσία στα πρώτα τρία ματς!

Με Γκαρσία στα πρώτα τρία ματς!
Ελευθεριάδης

Παίζει με ΑΕΚ, Άρη, Ολυμπιακό ο Πάμπλο Γκαρσία καθώς ο ΠΑΟΚ πήρε αναβολή. Η εκδίκαση θα γίνει στις 6 /5

Έτσι λοιπόν ακόμα και αν τιμωρηθεί ο Ουρουγουανός για τις δηλώσεις του κατά των διαιτητών Σπάθα και Κάκου στον αγώνα με την ΑΕΚ (στις 21 Μαρτίου), το σίγουρο είναι ότι στις τρεις πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ (με ΑΕΚ, Άρη, Ολυμπιακό) θα παίξει κανονικά.
Σίγουρα αυτή η εξέλιξη μπορεί να αφήνει εν μέρει ικανοποιημένος τους ανθρώπους του συλλόγου, ωστόσο μόνο το γεγονός ότι η πειθαρχική επιτροπή κάλεσε τον Γκαρσία για απολογία μετά από έναν μήνα και λίγο πριν τα πλέι οφ, σίγουρα μόνο θετική εντύπωση δεν άφησε τόσο στους διοικούντες του ΠΑΟΚ όσο και στον κόσμο του αυτό το γεγονός.

Οπαδοί προς παίκτες: "Δώστε τα όλα"

Εκπρόσωποι της συντονιστικής επιτροπής των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην προπόνηση του ΠΑΟΚ σήμερα στην Τούμπα και έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους παίκτες του Δικεφάλου ενόψει πλέι οφ.

Οι οπαδοί μετά από συνεννόηση με τον Φερνάντο Σάντος και τη διοίκηση της ομάδας έδωσαν το παρών στην προπόνηση, όπου μίλησαν στους παίκτες, για λίγα λεπτά πριν το ξεκίνημά της, και μετά αποχώρησαν. Τους τόνισαν πως έχουν πίστη στις δυνατότητες τους, τους υποσχέθηκαν ότι θα είναι δίπλα τους και τους ζήτησαν να τα δώσουν όλα ώστε να κατακτήσουν την πρώτη θέση.

Αγωνία για Γκαρσία

Ο Φερνάντο Σάντος δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα πλην του μακροχρόνια απόντα Κριστιάνο. Αγωνία βέβαια υπάρχει για την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής στο θέμα του Πάμπλο Γκαρσία, που απολογήθηκε με υπόμνημα, για την κατηγορία των δυσφημιστικών δηλώσεων κατά της διαιτησίας μετά τον αγώνα της 21ης Μαρτίου με την ΑΕΚ.

Παραιτήθηκε ο Ελευθεριάδης

Σήμερα παραιτήθηκε, από τη θέση του επικεφαλής των τμημάτων υποδομής, ο Θόδωρος Ελευθεριάδης, μετά από τρία χρόνια συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ενώ εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί τον Θόδωρο Ζαγοράκη για τη συνεργασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

" Έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια γόνιμης συνεργασίας με την Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ, παραιτούμαι σήμερα, λίγο πριν τη λήξη της εργασιακής μου σχέσης. Οφείλω, να ευχαριστήσω, κύρια και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Θ. Ζαγοράκη, τον αντιπρόεδρο κ. Ζ. Βρύζα, τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Σ. Κονσεσάο για την εξαιρετική σχέση και επικοινωνία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους κ.κ. Η. Βιολίδη, Α. Μανδρίνο, Σ. Μηλιωρίδη,Π. Ποικιλίδη που στήριξαν την προσπάθεια των τμημάτων υποδομής. Θα σταθώ ξεχωριστά στους κυρίους Μιχαηλίδη Γιώργο και Φαρλαλή Γιώργο, χωρίς τη συμβολή των οποίων – οικονομική και ηθική-, δε θα νιώθαμε δυνατοί.

Ευχαριστώ τους εξαιρετικούς συνεργάτες του προπονητικό τιμ, το βοηθητικό προσωπικό και το προσωπικό των γραφείων μας που πολλές φορές κούρασα. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς και τα παιδιά της Ακαδημίας μας για την ευγένεια και ανταπόκριση στη φιλοσοφία μας. Είμαι ευτυχής που είχα την ευκαιρία να εργαστώ από το πόστο του Τεχνικού Υπευθύνου στην ομάδα που ανιδιοτελώς αγαπούσα από μικρός".

Στα 9.700 έφτσαν τα διαρκείας των πλέι οφ



Εν τω μεταξύ η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τα πλέι οφ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Την Πέμπτη σχηματίστηκαν και πάλι ουρές στα σημεία πώλησης και όπως ενημέρωσε το σχετικό τμήμα έχουν διατεθεί μέχρι στιγμής 9.700 εισιτήρια διαρκείας.
























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ