Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η 3η εβδομάδα του Piraeus Sports Camp

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (8/7) και η 3η εβδομάδα του "2ου Piraeus Sports Camp", που έχει την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Εκατοντάδες παιδιά αθλούνται και διασκεδάζουν στο 2ο Piraeus Sports Camp, η 3η εβδομάδα του οποίου ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
“Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (8/7) και η 3η εβδομάδα του “2ου Piraeus Sports Camp” το οποίο διοργανώνουν ο Δήμος Πειραιά, ο ΟΠΑΝ έχοντας την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Εκατοντάδες παιδιά δημοτικών σχολείων του Πειραιά διασκέδασαν και προπονήθηκαν δωρεάν στις πέντε αθλητικές εγκαταστάσεις του Camp και έλαβαν και την βεβαίωση συμμετοχής τους με την υπογραφή του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη.
Οι μικροί μαθητές των σχολείων ήρθαν και τους καλοκαιρινούς μήνες σ’ επαφή με αθλήματα που αγαπούν, όπως είναι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ, η κολύμβηση ενώ έμαθαν και πολλά άλλα παιχνίδια από τους προπονητές και τους παιδαγωγούς τους.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Πρόεδρος κ. Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πάντα «δίπλα» σε τέτοιες προσπάθειες που ωφελούν την κοινωνία και δίνουν χαρά και σημαντικές γνώσεις στα παιδιά.
Κλειστό γυμναστήριο Π. Σαλπέας – Ακτή Ξαβερίου
Κλειστό γυμναστήριο 15ου Δημοτικού Σχολείου (Μουτσοπούλου και Υμηττού) – Καμίνια
Κλειστό γυμναστήριο 2ου Λυκείου (Τζαβέλα) – Καστέλλα
Κλειστό γυμναστήριο 3ου Λυκείου – Μαυρομιχάλη
Πλαζ Βοτσαλάκια (Καραγεώργη Σερβίας 6) – Καστέλλα”.